Tm11yyr

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai pm lucialina, sper saptamana care vine sa pun si pragurile sus, daca rezolv cu vopsitu si ma gandesc si la un eleron luneta.

Comment

• Ai aranjat-o frumos ! Bravo ! Un sfat, da jos cromurile de la clante si geamuri, 100% v-a arata mai bine.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Faina masina.Multa bafta in continuare.
        De unde faci rost de fete de usi ph2 ca m-ar interesa si pe mine.
        sigpicFast&Furious
        Team CSR
        Logan Club CLUJ

Comment

• De la un magazin din TM de piese auto m-am tot milogi de patron sa-mi aduca si mi-a adus dupa 1 luna de milogeala si atuncea la supra pret.Acuma as vrea sa iau si cele 2 din spate sau sa iau un set spate fata de laurea sa le vand pe astea.
          Cromurile vreau sa le dau jos dar ami trebe piesele inclocuitoare fara cromuri pt ca nu mai pot dezlipi cromurile deaia vreau sa fac schimb cu cineva care vrea cromurile sau sa gasesc de cumparat la preturi rezonabile cauciucurile alea de la geam si manerele.

Comment

• vad ca ai panouri de PH2!!! de unde le ai?
            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Le-am luat cand a aparut PH2 dintr-un magazin de piese la un pret cam piperat plus ca sunt cele de pe versiunile slab echipate.
              Sa vad acuma daca mai merg puse aparatorile aripi si eventual aparatorile de noroi pe fata, maine mai pun putin silicon subtire la crapatura in partea superioara.
              Ce mai vreau sa fac.
              -eleron luneta
              -panouri ph2 de laureat
              -insonorizare usi
              -probabil o sa dau manerele nichelate jos.
              -sa fac interiorul de la faruri negre si atuncea posibil o sa fac si stpurile fumuri (dar as vrea finisajul interior al farurilor sa fie foarte bun nu vopsit deala home made cu scursuri pe langa hartie)
              -posibil sa-mi vina si alte idei
              Last edited by blaze2k; 29 March 2009, 00:55.

Comment

• Am spalat ieri masina si am facut cateva poze
                Attached Files
                Last edited by blaze2k; 5 April 2009, 12:28.

Comment

• Frumos frumos loganul ai investit ceva bani in el bafta!

Comment

• cu ce ai lipit pragurile ? Frumoasa masina !!!
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Le-am lipit cu de toate
                      Prima data cu ceva bison. Am fost prin practiker si am folosit un aparat deala de la raionu de lipiciuri am ales ca vreau sa lipesc plastic pe metal si mi-a recomandat ala. Am mai pus niste silicon pe partea superioara ca sa izoleze lipiciu de apa desi lipiciul era si el ceva gen silicon, am mai bagat 2 soricei in fata prin gauri sa nu pierd pragurile .

Comment

• Simpatica, sa o alergi multi km fara incidente neplacute,

Comment

• Un mic upgrade o telecomanda de volan pioneer
                          Attached Files

Comment

• misto masina facuta cu gust, bravo multi kilometrii fara probleme si numa bine
                            Dacia Logan KissFM 1.5 DCI 90 CP B-76-SKF
                            Seat Leon 2001 1.6 16v 106 CP TM-11-MFD viitor TM-31-MMN

Comment

• bravo domnu, imi place masina, foarte frumoasa si foarte ingrijita, sa ai parte de ea si multi km fara probleme

PS: daca ti-e dor de chederele cromate poti sa treci pe la thread-ul meu sa le vezi : is pe maini bune
                              sigpic
                              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google