Aha........Frumoase poze!!
Tm11yyr
Collapse
X
-
-
Ultimele 2 imbunatatiri
1>inlocuit sony cdx-gt20 cu pioneer deh-p40mp
multumita lui shokaliptikul si tot odata mie ca am scos bulioanele din buzunar
2>filtru la aeroterma mann pt clio , m-am chinuit ceva sa topesc plasticul ala cu ciocanul intr-o pozitie total deplasata fara sa scot scaunul dar sunt multumitLast edited by blaze2k; 16 July 2008, 22:30.
Comment
-
Ce fel de filtru???
la ce foloseste???
Comment
-
Si probabil ultima imbunatatire pt ceva timp oglinzi prestige vopsite si montate chiar azi de mine ...alaturi de mp3ul de la shokalipticu si cotiera cumparata ieri
Comment
-
Ma vecine, m-am gandit, si m-am tot gandit, hai sa ne vopsim fetele de usi??? Ce zici?? Numa sa aflam ce produse sunt mai bune! Am vazut ceva frumos de exemplu la domnul cu golanu' rosu, a castigat la ext level2!(parca) si arata super ok. Si in plus la tine e tapiteria neagra........La mine o sa ma chinui umpic!!! Ce zici??? Ne bagam???
Comment
-
M-am gandit si eu la asta darrrrr , suprafata e cam mare si nu stiu cum o sa iasa la spray poate la vopsitor or iesi calumea dar meserie deasta de cartier nu stiu , daca esti hotarat experimentam pe fetele tale am putina experienta la vopsit dar nu am dat pe suprafete mari, deh in caz ca ies ca pasta n-am chef sa-mi iau altele .Creca tre 1 tub de vopsea + 1 tub de primer e suficient = vreo 40ron.Se mai discuta subiectul asta pe aicea http://www.loganclub.ro/forum/alta_c...opsire+panouri Variante de culoare negru sau griul ala care ai si bordu parerea mea ...Last edited by blaze2k; 23 July 2008, 20:16.
Comment
-
Noi imbunatatiri.
-vopsit barile in culoarea caroseriei
-stergatoare dalea saxy
-rampare la 105cai (aicea vreau sa completez ca in ciuda tuturor indoielilor mele cu privire la sporul de putere oferit de o resoftare sunt uimit de diferenta)
Maine poate fac cateva poze...
Urmeaza fetele de usi de PH2 neaparat ca le-am facut muci pe cele din fata cu vopsitu meuLast edited by blaze2k; 23 August 2008, 21:16.
Comment
-
Cu fetele usi de PH2 inca in asteptare sper sa reusesc sa le obtin ca pana acuma nimica.
Comment
-
Uite surorile ce bine le sta............Numa ca tu ai cam ingrasat-o pe a ta vecine.........Ai dat cu papa bun si nesquik si a ajuns la peste 100 de caluti!!!
spor la mai mare herghelie...............Pazea ca vin!!!!!
Comment
Comment