If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In fine, culoarea aia sunflower gold vroia ''sa o arunce pe jante'', ci nu pe etrieri.
NDL-ule, primul model de capace arata mai bine, dar al doilea este mai rezistent, plasticul folosit pentru fabricarea lor nu este asa casant.
nu sunt adeptul capacelor, dar trebuie sa apelez la ele, si aici am nevoie de sfaturi. ce model sa aleg ca si nu fie kitschuri. daca aveti si vreun link, v-as ramane dator.
Eu de aici mi-am luat capacele de roţi, ai de unde alege şi mai ales au un bun raport calitate-preţ.
Alege un model din alea de origine, sunt rezistente.
Cred ca unul din astea 2 modele dau bine pe Logan.
ai dreptate, dau bine. dar un model de origine e cam la 140-150 de lei. cam jumatate din vopsitul electrostatic. ma gandeam ca, decat sa dau atat pe niste chestii dupa care nu ma prea dau in vant, mai bine mai puneam inca o data suma asta si scapam de capace, soricei, antifurturi capace, care mie mi se par cam "meltenisch", cum zicea neamtul. daca erau un after market, imi permiteam sa nu le leg, ca aveam rezerve destule, daca mai luam un set.
@Ampt
multumesc ! ii stiu pe aia. nedumerirea mea se referea la modelul cel mai potrivit.
si aici au multe modele si sunt bunicele. le dadeam eu jos ca ma plictiseam, dar nu ca se spargeau.
La etrieri ca nuca in perete: albastrul masinii cu portocaliu ...
da, pe jantele de tabla voiam culoarea aia.
dupa mine, la blu navy cel mai bine dau contrastele. auriu, cum am deja, portocaliu, galben. rosu cred ca ar arata aiurea.
@mr.K
o sa incep sa caut. sau sa vorbesc cu amicul taximetrist, daca mai apar ciorditori cu capace de logan2. aveau dreptate colegii cu lonanuri 2, e plin orasul de taxiuri cu capace din acelea. romanu'....
Last edited by B997NDL; 3 June 2014, 11:45.
Reason: Automerged Doublepost
o sa caut, dar vorba colegilor, sunt putine in tara. de unde sa mai ciordeasca si bietii oameni ?! ca nu cred ca si le vinde vreunul de bunavoie. iar in vitan cred ca sunt copii, in general. de unde ar vinde aia atatea originale si sub pretul pietii ?!
Magazin online de Piese si Accesorii Auto va ofera o gama variantă de accesorii auto, tuning auto,accesorii Logan,piese auto, cosmetice auto și multe altele la cele mai mici preturi.
@mr.K
o sa incep sa caut. sau sa vorbesc cu amicul taximetrist, daca mai apar ciorditori cu capace de logan2. aveau dreptate colegii cu lonanuri 2, e plin orasul de taxiuri cu capace din acelea. romanu'....
Întotdeauna taximetriştii (unii dintre ei) au fost cei mai "buni" clienţi pentru capacele originale de roţi. Când mai vezi câte o "căzătură" de taxi, dar pe care tronează mândre capace de roţi nou-nouţe, mai-mai că te întrebi ce fobie au câte unii pentru lucrurile stock...
Magazin online de Piese si Accesorii Auto va ofera o gama variantă de accesorii auto, tuning auto,accesorii Logan,piese auto, cosmetice auto și multe altele la cele mai mici preturi.
astea sunt cam prea incarcate, cam scumpe si primele ciordite.
parca ma tenteaza al doilea model postat de tine, mr.K. nu sunt nici rare, ca sa cauti o gramada, daca ti se pierde unul. repet, nu suport soriceii aia pe capace. stiu ca nu prea ai cum sa le asiguri altfel, dar parca prea imi amintesc de telecomanda in folie sau in punga.
@Ampt: ai dreptate, asta ziceam si eu.
o mica corectie... ala e fetish, nu fobie.
Last edited by B997NDL; 3 June 2014, 16:16.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment