In sfarsit pot sa-mi fac si eu thread I-am facut si eu ceva in afara de folii si powerbox.. am coborat-o cu niste H&R.
Cum se spene de obicei: cu aceasta ocazie tin sa-i multumesc mult colegului si vecinului "46_ynp" ! daca nu visa el la o reglabila, n-as mai fi avut arcuri ca 800 de lei n-as fi dat pe unela noi.
si in aceeasi masura tin sa-i multumesc mult lui alessandro ! daca nu ma invata tiganeala cu tampoanele de pe amortizoare, confortul ar fi avut mult de suferit.
intr-adevar, acum nu prea e nicio diferenta intre stoc si "coborata" dpdv al confortului.
in rest masina a mai "primit":
niste jante tsw razor sh care au fost vopsite electrostatic impreuna cu etrierii si tamburii.
un cd player blaupunt toronto 410 cu bluetooth
urmeaza in functie de "posibilitati":
remapare stage2 la doc (dimsport).
schimbare culoare lumini bord. ceasuri albe cu ace rosii si serigrafie neagra.
volan, maciulie si cotiera imbracate in piele.
si cand vor prisosi banii, as vrea un clean si un badboy ca in poza cu loganul rosu.
Daca aveti ceva idei pertinente, sunt ochi si urechi..
Cum se spene de obicei: cu aceasta ocazie tin sa-i multumesc mult colegului si vecinului "46_ynp" ! daca nu visa el la o reglabila, n-as mai fi avut arcuri ca 800 de lei n-as fi dat pe unela noi.
si in aceeasi masura tin sa-i multumesc mult lui alessandro ! daca nu ma invata tiganeala cu tampoanele de pe amortizoare, confortul ar fi avut mult de suferit.
intr-adevar, acum nu prea e nicio diferenta intre stoc si "coborata" dpdv al confortului.
in rest masina a mai "primit":
niste jante tsw razor sh care au fost vopsite electrostatic impreuna cu etrierii si tamburii.
un cd player blaupunt toronto 410 cu bluetooth
urmeaza in functie de "posibilitati":
remapare stage2 la doc (dimsport).
schimbare culoare lumini bord. ceasuri albe cu ace rosii si serigrafie neagra.
volan, maciulie si cotiera imbracate in piele.
si cand vor prisosi banii, as vrea un clean si un badboy ca in poza cu loganul rosu.
Daca aveti ceva idei pertinente, sunt ochi si urechi..
Comment