Am si eu un Logan... Destul de normal... Toate schimbarile le-am facut singur... De la grila inferioara fata la montajul sistemului audio... Ca imbunatatiri masina are mp3 player si boxe sony x-plode! Statie pe 4 canale maxim 1000W si un tub de bass jbl de 250 RMS. Mi-am cumparat un pda cu gps pe care il folosesc din plin. Am montat o cotiera cumparata din Vitan si ieri am vopsit aeratoarele si manerele de la usi. Urmeaza peste cateva zile sa schimb luminile din bord! La exterior nu am facut mai nimik in afara de vopsit bara fata in culoarea masinii si in loc de 2 grile inferioare am modificat si am facut una singura. Am mai pus niste neoane in portbagaj si in rest mai nimik!
B 91-SINx
Collapse
X
-
Frumos loganelul, sa te bucuri de el.Poate vi sambata la intalnire sa il vedem mai bine...
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos!
E Laureate? De ce i-ai scos tetiera centrala spate?
Comment
-
Multumesc tuturor pentru aprecieri...
@andrei: nu vedeam bine in oglinda... Ma incomoda... Daca mai dadeam drumul si la muzica deja imi era f f f greu sa disting vreo forma...
@spark88: am dat jos bara...Ca s-o vopsesc si pe loc mi-a venit ideea sa ii fac ceva... Nu stiam ce... M-am uitat lung la ea... Initial vroiam sa ii modific grila mare... Insa am zis ca e prea mult... Vroiam ceva mai finutz! Asa ca am hotarat sa o modific pe cea mica... Am dat o fuga la piatza... Am luat plasa cu 18 roni... Si m-am apucat de treaba... Am taiat piesa aceea centrala cu un cutter, apoi in locul ramas gol am lipit o parte din piesa taiata...O latura doar... Am facut-o plata la cald shi dupa aceea am lipit-o cu letconul acolo... Am dat kit, filler, am frecat de mi-au sari ochii din cap cu smirghel si pana la urma a iesit... Daca vrei sa vezi cum se face mai exact vezi ca am deschis un thread unde o sa explic cum se repara o bara... Procedeul este acelasi dar aplicat in alta situatie! Daca ai nelamuriri te ajut cu cea mai mare placere...sigpic
Comment
-
Intre timp am pus mana pe letcon shi ustensilele celelalte si am demontat bordul. Am inlocuit ledurile si a iesit ceva frumos. E prima oara cand demontez si recomand metoda cu caldura oricui... Nu aveam nici macar cunostintele minime insa pana la urma am reusit. Mai am de facut consola centrala... Maine cel tarziu o sa reusesc... O sa pun si ceva poze peste cateva zile... Momentan am facut cu telefonul... In realitare se vad mult mult mai bine...sigpic
Comment
Comment