Originally posted by PAULIC
View Post
B 91-SINx
Collapse
X
-
sigpic
-
Toba este facuta de mine din cea originala...sigpic
Comment
-
inca 4-5 poze cu lumina de la numar, cea din portbagaj si cea interioara... am folosit la toate leduri!sigpic
Comment
-
de unde ti-ai cumparat led-urile ? ce pret au avut ? merci !
a iesit foarte misto ...
parerea mea, ar fi sa scoti suportu de numar pe fata, s-ar vedea mult mai misto grila, mai ales ca ai umblat la ea, si totusi o sa mai ramana un deget in jos numaru, eu am renuntat la suporti demult...tremurau si de la bass
Comment
-
am avut probleme saptamana asta de 2 ori cu acelasi politist insa a fost super ok si m-am ales cu o amenda de 60 de lei simbolica... cu folia spate si stopurile nu au nimic insa nu le convine ideea de folie inchisa pe fata. Mi-a zis politistul ca nici nu il intereseaza daca cei pe care ii opreste au autorizatie sau nu pentru folia spate... intrucat e la fel ca o dubita... problema lor e cand este si folia de pe fata la fel de inchisa si nu au cum sa vada in masina... am folia de ceva timp si abia sapt asta m-au intrebat de sanatatesigpic
Comment
-
ti-am vazut masina , am fost langa ea , ti-am atins-o ,faina , imi pare rau de usa ta , sper sa dai de marlanul care ti-a tras-o , ai grija de ea ..............
Comment
Comment