Originally posted by blackufo
View Post
B 91-SINx
Collapse
X
-
frumoasa masinuta sa o stapinesti sanatos ti-ar mai trebui un set de jante de aliaj si este ok bafta in continuare
Comment
-
Frumoasa masinuta, spor la imbunatatiri. Ce vreau sa te intreb, vad ca vopseaua de pe bara fata a rezistat pana acum fara probleme. As dori sa-mi spui daca ai dat pe ea cu plastofix (grund dintr-ala pentru plastic) sau nu? Daca da, imi poti spune unde gasesc si eu mai precis in Bucurestiul asta? Am spray pentru a mea, diluant, smirghel fin, lac, de toate in afara de plastofixul ala sau cum ii spune de care am auzit ca multi aplica inainte de a vopsi. Multumesc si poate pe viitor ai putea la interior sa cumperi alt capat pentru schimbatorul de viteze, ar fi de efect zic eu.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostFrumoasa masinuta, spor la imbunatatiri. Ce vreau sa te intreb, vad ca vopseaua de pe bara fata a rezistat pana acum fara probleme. As dori sa-mi spui daca ai dat pe ea cu plastofix (grund dintr-ala pentru plastic) sau nu? Daca da, imi poti spune unde gasesc si eu mai precis in Bucurestiul asta? Am spray pentru a mea, diluant, smirghel fin, lac, de toate in afara de plastofixul ala sau cum ii spune de care am auzit ca multi aplica inainte de a vopsi. Multumesc si poate pe viitor ai putea la interior sa cumperi alt capat pentru schimbatorul de viteze, ar fi de efect zic eu.
Originally posted by bulan View Postfrumoasa masinuta sa o stapinesti sanatos ti-ar mai trebui un set de jante de aliaj si este ok bafta in continuare
Originally posted by abu20 View PostTi-am vazut si eu masina. Frumoasa. Am mers in coloana in spatele tau o bucata buna!! ;)sigpic
Comment
-
Originally posted by sinx View Postsalutare... mersi pentru aprecieri... am dat pe bara inainte sa ma vopsesc cu plastic primer... l-am cumparat de undeva din militari de la un magazin de vopseluri... daca esti interesat o sa iti explic exact unde gasesti magazinul... eu l-am luat la spray dar il gasesti la si cutie daca ai pistol... Un spray e cam 20 roni si iti ajuge pentru 2 bari! Daca dai cu vopsea fara sa dai cu plastic primer dupa 2 luni o sa sara bucati mari din ea... exact cum vezi la majoritatea taxiurilor.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostMultumesc dar am reusit in seara asta sa fac rost mi-a explicat un prieten cu Nova de unde si-a luat de la mine din zona, mi-am cumparat si eu un spray dintr-ala (28 RON). Am gasit la taraba si n-am gasit in magazinele mari, se mai intampla.sigpic
Comment
-
urmeaza sa fac si la masina mea acelasi lucru care l-am facut pentru skandal... ledurile din usi. Daca tot o sa o demontez o sa pun si niste izolatie, exact ca in poza.
aici sunt si pozeleLast edited by crististreulea; 5 March 2009, 11:32.sigpic
Comment
-
Originally posted by laur200445 View PostFoarte tare ideea cu ledurile in fata de usa ai rezolvat cu ledurile puse pe ritmul muzicii? Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta
PS: imi place mult masina ta!
@grecu george: ledurile sunt alimentate din plafoniera.sigpic
Comment
-
nu am avut ce face azi si de plictisealasigpic
Comment
-
acum cateva zile am dat folia de pe geamuri jos si as dori sa imi pun una mai deschisa... sa nu am probleme cu politia... As ruga pe cineva sa iti arate si mie o poza cu maximul acceptat pentru fata... as dori sa pun toata masina la fel... adik si lateralele spate la fel ca fata...sigpic
Comment
Comment