Frumos ce ai facut la bara fata.Ii sta mult mai bine.Felicitari!
B 91-SINx
Collapse
X
-
Si masina ta pare cocotzata ... Stopurile vopsite cu negru...iar nu sunt OK. Oricum...fiecare isi modifica masina dupa propria viziune. Mai bine ai pune folie la o firma autorizata sa nu ai probleme cu politia...insa vei avea sigur probleme daca te opreste din cauza stopurilor si a farurilor. Eu am patito si de aceea am revenit la vechile stopuri.
Observ ca esti prieten cu cei care dau cele mai acide comentarii la masini pentru ca la tine nu au improscat cu noroi...ca la altii.Last edited by ADI-WRC; 22 November 2010, 17:07.sigpic
Comment
-
Originally posted by adimacker View PostSi masina ta pare cocotzata ... Stopurile vopsite cu negru...iar nu sunt OK. Oricum...fiecare isi modifica masina dupa propria viziune. Mai bine ai pune folie la o firma autorizata sa nu ai probleme cu politia...insa vei avea sigur probleme daca te opreste din cauza stopurilor si a farurilor. Eu am patito si de aceea am revenit la vechile stopuri.
Observ ca esti prieten cu cei care dau cele mai acide comentarii la masini pentru ca la tine nu au improscat cu noroi...ca la altii.
daca te uiti mai atent o sa vezi ca nu s-a mai postat aici de ani de zile ;)
Stopurile nu mai sunt alea de mult... sunt unele cu semnal alb...
Farurile sunt la FOFu pe masina de luni bune...
Am luat deja un portbagaj clean pe care o sa il pun in primavara...
am o bara de mcv pe care o sa o pun in primavara pe masina
Le pun in primavara pentru ca iarna se mai intampla una alta.
Si inca ceva... sunt prieten cu cei care ti-au lasat tie comentarii acide...gen jokerul, fofu, etc din cauza ca mie nu mi-au scris nimic... sunt prieten ca ne vedem des si nu ne leaga doar forumul.
In concluzie spor la tuning si ai grija sa selectezi cele mai bune stickere... ca si bradutii lu` streulea dau cai in plus cand nu te astepti
Originally posted by CataFOF View Postcare lupe ?sigpic
Comment
-
Comment