Frumos albastul din interior la folie nu aveai autorizatie rar?
B 91-SINx
Collapse
X
-
Originally posted by sinx View Postacum cateva zile am dat folia de pe geamuri jos si as dori sa imi pun una mai deschisa... sa nu am probleme cu politia... As ruga pe cineva sa iti arate si mie o poza cu maximul acceptat pentru fata... as dori sa pun toata masina la fel... adik si lateralele spate la fel ca fata...
Comment
-
nu aveam autorizatie... adica aveam una facuta de un baiat... pentru spate era ok dar pentru fata nu puteam sa pacalesc nici cel mai prost politist ca e in regula... o sa vad ce fac...
Pana una alta 2 filmulete cu toba si o poza cu ultima modificare facuta, un tub din acela de plastic pus prin polita in asa fel incat sa comunice cu portbagajul... unde am un subwoofer.Attached FilesLast edited by crististreulea; 2 April 2009, 01:28.sigpic
Comment
-
ultima achizitie :d sunt tare incantat... pacat ca nu a iesit poza foarte clara...Attached Filessigpic
Comment
-
Uite o poza cu folie autorizata(fata 75% si spate 5% transparenta). Seara se vede mai bine ziua nu prea.Attached Files
Comment
-
tari stroburile.. jante de megane?? unde ai montat ledurile din masina si din portbagaj?? sau le-ai facut tu??
Comment
Comment