Ph 82 run

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ph 82 run

salutare,m am decis sa mi prezint si eu masina la my ride,este un laureat din 2004 aprox 61km,totul functional,am reusit sa aduc cateva modificari si sper sa o pot aduce in stadiul in care vreau eu.voi pune cateva poze...
    Attached Files

salut, frumoasa masina, in spate ai fost lovit ? sau ai vrut tu sa schimbi portbagajul ? din cate stiu modelul ala de portbagaj cu "eleron" integrat e ceva mai nou din 2007 parca ... daca nu e asa, my bad , Oricum frumoasa masina, simpla , pune si cateva poze cu interiorul, pe acolo ai modificat ceva ?
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

kubala7,ms de aprecieri,portbagajul a fost inlocuit pt ca cel vechi avea putina rugina si m-am dus la ei si mi l au inlocuit in garantie,iar cand am fost sa mi l puna pe cel nou mi au spus ca nu au decat asa modelul asta,bineinteles ca am acceptat ,la interior nu am multe modificari am pus leduri in plafoniera,presuri tavita,iar la sunet am pus boxe pioneer 17 pe fata+twetere mnc,iar pe spate boxe ovale proaudio,voi face ceva poze si la interior dupa ce voi schimba lumina in bord,bafta!

Comment

ce am reusit sa imbunatatesc la ea pana acum:
        -colantat cromul din bara fata si stalpii Oracal negru mat
        -folie Orpro autorizata laterale si luneta spate transparenta 20% +parasolar 5%
        -stopuri rosii
        -ornament toba,dar il voi schimba cu ceva mai mare...
        -leduri pozitie,plafoniera,portbagaj si nr
        -instalatie bi-xenon h4 6000k
        -jante wolfrace kendo 15
        -cheder motor
        -presuri tip tavita
        -boxe pioneer 17 +twetere m.n.c fata ovale proaudio spate
        modificari vor mai urma in functie de buget,orice sfat sau sugestie e binevenita,mai pun cateva poze de la concursul cele mai tari jante cu starea actuala a masinii.
        Attached Files

Comment

Niste lupe ar arata perfect pe masina ta, si ar fi mult mai ok xenon-ul cu lupe. Si pt tine si pt ceilalti participanti la trafic.
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

da si mie mi plac farurile cu lupe pe fundal negru,asta in viitor vom vedea,sa stii ca dupa ce am reglat farurile nu am mai primit flash-uri de la nimeni,cel de pe partea soferului batea mult mai sus ca celalat.

Comment

o masina din 2004 care arata ca noua felicitari pentru ca o intretii asa!
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

floNZN multumesc frumos pt aprecieri.

Comment

cateva poze mai profi...
                  Attached Files
                  Last edited by dorupopa2006; 23 September 2012, 07:50.

Comment

salut super masinuta imi place ce vad .

stopurile sunt colantate ?
                    From Miami 2 Ibiza
                    Voucher
                    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

salut,multumesc pt. aprecieri ;),stopurile sunt colantate doar partea cu semnalul si marsarierul,pt ca tot stopul colantat nu mi-a iesit raman multe bule si este inestetic,anul asta vor ramane asa dar la anu le voi face cu vopsea am vazut la cineva si arata super.vor mai urma si alte modificari in functie de buget si de timpul liber.

Comment

stopurile aveau semnal alb sau galben ?
                        From Miami 2 Ibiza
                        Voucher

Comment

Felicitari pt masina..arata foarte bine,multi km inainte

Comment

skyboy-stopurile au semnal galben,knd o sa am timp o sa le fac 2-3 poze sau o filmare sa vezi mai in detaliu
                            logan4me-ms de urari,si u ai o masina care are multe modificari frumoase,bafta si tie in continuare

Comment

salut doru
                              te intrebam pt ca si eu am cu semnale galbene si am vazut colantari in care tot se mai vedea tenda de galbena. la tine nu se observa .

ai cumpar o folie anume sau ce ai gasit prin targ ?
                              From Miami 2 Ibiza
                              Voucher

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google