Ph 82 run

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am schimbat ledurile din pozitie cu unele mai puternice de la colegul vladcosmin,aveam cu 4 smd astea sunt cu 8 smd
    Attached Files

Comment

din poze, lumina pare a fi alba, asa este si in realitate, alba?
      ms!
      Tinc fest !!

Comment

bv domnu..vad k le-ai schimbat si tu...nu cu acelasi model dar se vad bine si acestea.tie sa-ti placa ...bafta in continuare
        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

kalimera22-fata de cele cu 4 smd pe care le aveam inainte,faceau o lumina cu tenta albastra ceva gen xenon,acestea da, se vad mai mult spre alb,oricum merita sa incerci pretul de achizitie fiind unul destul de bun 8 lei setul,bafta!
          bidepa-da am probat cu 5 smd si acestea cu 8,cand te uiti din fata acestea fac o lumina mult mai puternica

Comment

@Kalimera22,lumina este alba,undeva la 6000K.
            @Doru,se vad bine,sper sa fi multumit de ele si sa le stapanesti sanatos si bafta cu masinuta pe mai departe
            Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.

Comment

ms vlad,sunt foarte multumit de ele,numai bine si tie!

Comment

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos pe viitor cred ca o sa imi fac si eu stopurile rosii
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

ms frumos TVM,da ar arata frumos si pe a ta stopurile rosii,bafta si tie cu masinuta

Comment

am mai mesterit cate ceva pe la masina....sper sa placa ochiului
                    Attached Files

Comment

ce fel de stickere sunt? ca arata bine

Comment

stickerbomb se numesc,sunt imprimate pe colant si laminate pt a nu se toci imprimeul,asa ca este un pic de munca la lipirea lui,pe consola m am chinuit ceva sa-l pun.

Comment

Salut. Bravo pentru felul in care iti ingrijesti masina. Sper ca ai bagat calutul ala sub capota ca nu strica unul in plus....... Stima!

Comment

Tare faza cu calutul .
                            Masinuta arata tare bine si ingrijita . Stickerbomb alea mie mi se par aiurea.
                            In rest bafta !
                            sigpic
                            !

Comment

calutul tocmai ce fugise de sub capota si nu am reusit sa-l mai bag la loc ...multumesc pt. aprecieri,iar cu sticker bomb am vrut sa aduc un pic de culoare in interior,parca e totul prea sobru asa,vroiam gri carbon dar iar nu era nici o diferenta,in fine o sa vad pe parcurs ce va mai fi.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google