Ph 82 run

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ingrijite masinutele...imi plac...spor la modificari

Comment

ms ms,modificarile vor fi doar pe cea albastra ,cea verde e de zi cu zi deci doar consumabile si pastratra curata.

Comment

a pus cineva cauciucuri pe spate de 205/60sau55/15,pe fata vreau sa las cele normale de 185/65/15,care ar fi mai indicate la balon sa vina la nivel cu cele de pe fata si sa nu mi atinga daca am masina incarcata?

Comment

eu am 215/40/16 si fata si spate si nu am niciun fel de problema

Comment

ai avut si masina incarcata cu rotile astea si nu ti-a atins pe nicaieri?am inteles ca cel mai bine cu dimensiunea de 185/65 se portivesc cele de 205.60 la balon ma refer,gresesc?

Comment

cateva poze cu masina de la plimbarea din week-end cu jantele de aliaj,sunt foarte multumit de cum sta pe curbe masina acum,parca as vrea mai jos
              Attached Files

Comment

Spune-mi te rog cu ce dai pe anvelope de sunt asa negre
                Cumpar volan de Duster

Comment

Ca sa fie negre dai cu Cola pe ele! ) low-cost

Comment

sunt diferite sprayuri pentru asa ceva... Cam 15 lei un tub destul de mare. Eu am cumparat de la lidl si este un fel de spuma care intra in ele..
                    MY CLA

Comment

la saplatoria unde spal eu masina da cu un fel de ceara si se fac negru lucios
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

eu dau cu tyre shine de la pro x,dar knd zic k dau pai dau nu ma incurc, insa efectul e maxim se vede in poze.incercati-l ca n u e scump 500ml parca vreo 12 lei...

Comment

Vorba aia.." daca mor, sa mor satul ce mama dracu' " . Acum lasand gluma la o parte masina arata foarte bine. Te-ai gandit la oglinzi de mcv? Stima!

Comment

coccolino-pai sa facem exces ca prinde bine ms mult,planuri pt ea mai am nu ma opresc,buget sa fie,sa stii ca la oglinzi m am gandit si eu,si zic ca ar da bine,insa as vrea sa mai fac cate ceva pe la interior momentan,numai bine!
                            Last edited by dorupopa2006; 22 April 2013, 23:47.

Comment

Dorule, imi place ca o ai tot timpul curata, arata foarte bine, felicitari.
                              sigpic

Comment

ms frumos rudy,da o spal destul de des nu suport sa fie murdara...luna asta de 2 ori acum urmeaza a 3 a oara ,cum o intretii asa o ai,bafta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google