Ph 82 run

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am si eu o nedumerire,am vreo 65km si stiam ca la 60 km se schimba uleiul la cutia de viteze,unii spun ca la 90km,cum e pana la urma si care ar fi cel mai indicat ulei de cuitie pt beznina 1.4,e asa greu de schimbat pt ca la unele service-uri spun ca nu schimba la logan?

Comment

Da asa e, au dreptate, uleiu din cutie, nu se schimba ca ala din motor. Este o operatiune care se face cand masina are sute de mii de km, si uleiul se subtiaza. Cutia huruie?
      Last edited by andrei_mircea; 25 August 2013, 20:35.
      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

doru,uleiul nu se schimba decat daca ti neaparat sa il schimbi..mai degraba se completeaza..
        Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
        Cine este interesat ma poate contacta pe privat
        sigpic

Comment

Eu uleiul la cutie l-am schimbat la 100,000km si sa simtit putin diferenta,acuma depinde de cati ani e masina?uleiul are si el o garantie de 3-4 ani sau un anumit numar de km,bafta,si nici nu costa mult,eu am plati undeva la 100 ron.

Comment

masina este din 2004,de atunci nimeni nu a umblat la ulei,parca se aude un zgomot mai ciudat la viteze mai mari,ce ulei ar trebui sa iau sa completez?

Comment

Nu stiu sa iti sun ca eu am fost la dacia si mi-or schimbat iei.

Comment

andrei mircea-am impresia ca se aude un zgomot ciudat la viteza mare,poate o fi de acolo...
                faraonw-pai pt 1-2l mai bine il shimb pe tot si scap de grija
                cosmin83-cred ca ma voi duce la reprezentanta si eu pt ca nu inteleg de ce nu mi schimba la cutie se face asa greu sau care e treaba?

Comment

doru daca vrei iti dau eu numarul de telefon de la service-ul unde ma duc eu..ori iti bagi castrol de la ei e vro 60 de lei litru ori elf 75w80 parca este 40 lei litru pe 23 august
                  sigpic

Comment

Cel mai bine mergi la dacia si pui ulei de care a fost inainte,parerea mea,iar uleiu nu se schimba asa greu,la mine in jumate de ora a fost gata,bafta.

Comment

• faraonw-daca e ekatrust ei nu schimba...
                      cosmin-o sa mi fac timp sa intreb sa vad ce scoruri au,

Comment

• nu la ekatrust..
                        sigpic

Comment

• am sunat la poliserv si mi au spus ca doar se controleaza sa nu piarda ulei dar de schimbat nu e nevoie decat daca vreau eu ;)

Comment

• nu am mai postat de mult aici,am achizitionat un difuzor bara spate de care sunt tare multumit cum arata pe masina pa care l am montat cu cheder de cauciuc pe margine
                            Attached Files
                            Last edited by dorupopa2006; 13 October 2013, 22:30.

Comment

• Salut. Inainte sa montezi difuzorul arata bine masina ...... Acum arata si mai bine!! Stima!!

Comment

• salut,multumesc coccolino pt aprecieri...bafta si tie!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google