Ph 82 run

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata bine masina si ingrijita.
    sigpic

Comment

• Poti sa pui si poza cu chederul de la difuzor,vreau sa pun cheder si eu la mine dar nu stiu de care,mersi.

Comment

• Pacco-multumesc frumos pt aprecieri
        Cosmin83-o sa pun azi mai pe seara o poza,este cheder pt geam termopan,altceva nu am gasit.

Comment

• Cosmin83 uite pozele promise cu modelul de cheder
          Attached Files

Comment

• Mersi frumos,dar din chederul asta mai vine ceva taiat sau pur si simplu pus pe difuzor si apoi prins pe bara?ca din poze nu imi dau seama exact cum ai pus chederul intre difuzor si bara,mersi.

Comment

• nu se mai taie nimic din el,o sa incerc maine sa fac niste poze mai in detaliu la cum l am montat pe bara sa ti dai seama,insa daca vei lua chederul iti vei da seama imediat cum sa l asezi acolo...

Comment

• Daca nu e cu suparare...
                Attached Files

Comment

• nu e cu suparare,chiar imi place clean,insa pana acolo mai e mult de munca la ea,ms pt vt...

Comment

• salut..imi zici si mie de unde ai stickerul ala cu logan club a-si vrea si eu unul...si cum ai facut proiectoarele galbene?

Comment

• @dorupopa2006:cu placere.sunt nou cu vt-urile,mai am de exersat cu jantele...dar daca e ceva si te pot ajuta,poti sa-mi spui,la fel si ceilalti

Comment

• marius_21-salut,stickerul este facut de un prieten,dar poti comanda de aici,costa 4-5 lei de la userul turturel,proiectoarele sunt infoliate cu colant oracal 8300 galben luat de la o firma care se ocupa de colantari parca 30-35 lei m
                        gabi04-da o sa pun o poza din lateral cu jantele sa vad poate ma hotarasc sa le vopsesc,ramane de vazut,ms

Comment

• Difuzorul e din plastic s-au fibra ca arata bn
                          Logan PH2 - 1.6,16v
                          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• difuzorul este din fibra,am zis sa incerc sa iau si asa deoarece cel de origine e tare scump si din plastic nu am gasit,spre mirarea mea e finisat bine,nu i-am mai facut nimic,este comandat de la florin-dnf

Comment

• achizitia de azi-volanul incepuse sa dea semne de "oboseala" asa ca am vazut o husa pt volan care mi a atras atentia,mie unul imi place cum vine...
                              Attached Files

Comment

• eu cred ca mai bine asteptai si iti faceai frumos cu piele,ce ai tu acolo e ca la vechile camioane si in momentul incare le vei da jos cred ca raman urme de la jnurul cu care ai strans...e pacat ca e super masina ta si foarte ingrijita..mult succes

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google