PH67YZY-o Masina Buna Si Cu Ceva Imbunatatiri Pe Ea :D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PH67YZY-o Masina Buna Si Cu Ceva Imbunatatiri Pe Ea :D

salutare colegi loganisti,azi m-am gandit sa imi adaug si eu masina in sectiunea My Ride,am un logan Ambiance 1.4L din 2006,culoare Rosu 21D,60.000 KM(Momentan),am adus si ceva imbunatatiri /modificari pe la el:
    *Sa incepem din fatza
    -Proiectoare(Cu Martor Bord)
    -Pleoape Far
    -Telescop Capota Motor
    -Senzori Uzura Placute Frana
    -Cheder de Dacie capota motor
    -Martor Usi Deschise
    -Schimbare Culoare BORD-Albastru
    -Schimbare culoare Display Bord-ALB
    -Schimbare Serigrafie(am facut o serigrafie dintr-o plasma defecta si din serigrafia originala a masinii)
    -Cotiera
    -Schimbat Nuca Schimbator
    -Casetofon SONY Xplod CDX-A250
    -Linie Audio SONY ce include 8 Difuzoare+2 Tweetere+un amplificator SONY XM-3520
    -Consola Centrala Bord schimbata cu modelul de la LOGAN PH2
    -Imbracat Plasticul de la comenzi aeroterma in vinilin negru
    -PORTBAGAJ cu deschidere gen KYS
    -Iluminare suplimentara numar de inmatriculare spate
    Si sigur mai sunt si altele dar nu mi le aduc aminte acum ) Imediat cum o sa imi reamintesc o sa completez aici
    In viitor am planuri mari cu masina,dar mai intai sa ma rezolv cu banetul ca asta e cheia succesului
    Tin sa precizez ca toate cele precizate mai sus sunt montate/facute de mine!
    Astept parerile voastre si in acelasi timp si sugestiile:
    AICI atasez ceva poze cu masinutza mea :
    25082012012.jpg
    25082012013.jpg
    25082012018.jpg
    DSC_0043.jpg
    DSC_0044.jpg
    DSC_0045.jpg
    DSC_0046.jpg
    DSC_0050.jpg
    DSC_0052.jpg
    DSC00087.JPG
    179102_414220401948970_1033663613_n.jpg
    logan si eu.jpg
    Fotografie0105.jpg
    69
    CLAR,mai am de lucru la ea!
    43.48%
    30
    Imi Place!
    47.83%
    33
    Neinteresant!
    8.70%
    6
    Logan Forum consiliaza nu si repara!
    [/SIGPIC]

-PORTBAGAJ cu deschidere gen KYS

Asta-i tare!Poti da ceva detalii?
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

da o sa vin si cu detaliile imediat,nu e nici o problema,eu va dau detaliile pe care le-am luat eu in calcul cand mi-am facut eu aceasta modificare Presupun ca Loganul KYS are un sistem ceva mai sofisticat fata de ce am eu,e logic,au cu ce,dar ideea in mare este aceeasi
      [/SIGPIC]

Comment

Mersi pt raspuns.Acum vad ca esti din Campina,la cineva de acolo am vandut primul meu Logan.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

trebuie facut un U din tabla de 2/3 sau cornier de lungime 150 mm cu distanta intre pereti de 30 mm,si acel u trebuie prins in gaurile existente deja pe capota portbagaj,iar in partea de sus a balamalei trebuie data o gaura si in balama si in acel U pus de tine si sa pui un surub,de preferat sa fie surub de Fi6,si atata tot,si in functie de distante trebuie sa tai un pic din coltul balamalelor ca sa culiseze in acel U
          UITE AICI MAI IN DETALIU o poza
          DSC00115.JPG
          [/SIGPIC]

Comment

daca nu ma insel eu ai mutat butoanele pentru geamuri pe portiera???vad bine?

Comment

Si cu ce te ajuta deschiderea aceea a portbagajului? Asa des te duci la showuri?
              sigpic

Comment

Mmm frumusica masina.....Nu imi plac : codita de rechin(mai ales ca este si cromata), manerele de la usi si cromul de la V (daca tot te pricepi sa vopsesti, de ce nu le faci rosii?) Si daca tot ai deschidere portbagaj gen KYS(care nu vad la ce te poate ajuta pe tine:-?) pune o mocheta neagra sau o tavita in locul acelei paturi.. Stickerele acelea, arata imbunatatirile pe care le are masina?

Stiu ca am fost rautacios...dar mai bine arata o masina simpla si nu impodobita cu tot felu de lucruri nefolositoare...

Multiii km fara evenimente!

Comment

Deschiderea portbagajului e foarte tare .......Te rog mai pune ceva poze cu sistemul de deschidere poate un video ....Km multi fara evenimente!!!!!

Comment

Originally posted by Cristyano View Post
                    Mmm frumusica masina.....Nu imi plac : codita de rechin(mai ales ca este si cromata), manerele de la usi si cromul de la V (daca tot te pricepi sa vopsesti, de ce nu le faci rosii?) Si daca tot ai deschidere portbagaj gen KYS(care nu vad la ce te poate ajuta pe tine:-?) pune o mocheta neagra sau o tavita in locul acelei paturi.. Stickerele acelea, arata imbunatatirile pe care le are masina?

Stiu ca am fost rautacios...dar mai bine arata o masina simpla si nu impodobita cu tot felu de lucruri nefolositoare...

Multiii km fara evenimente!
                    o sa vina si vremea sa o vopsesc,ma refer la bari,manere bandouri,dar totul usor usor,sincer sa fiu nu prea am timp sa ma ocup de ea ca imi cam ocup timpul cu restul masinilor ce le am in lucru

Originally posted by adrian22 View Post
                    Deschiderea portbagajului e foarte tare .......Te rog mai pune ceva poze cu sistemul de deschidere poate un video ....Km multi fara evenimente!!!!!
                    ok, o sa mai pun cateva zilele acestea

Originally posted by iamagi View Post
                    Si cu ce te ajuta deschiderea aceea a portbagajului? Asa des te duci la showuri?
                    nu e vorba ca merg des la show-uri,dar daca mie imi place sincer sa fiu de ce sa nu imi fac ?

Originally posted by danutzu_10 View Post
                    daca nu ma insel eu ai mutat butoanele pentru geamuri pe portiera???vad bine?
                    adevarat,dar nu le-am mutat,am pus si pe fata de usa butoane pentru actionarea gemurilor electrice si le am si pe acelea de pe bord,merg in paralel

era sa uit,adaug in lista,montat geamuri electrice si schimbat lumina butoane si comanda aeroterma
                    Last edited by YzyBoy; 27 August 2012, 20:53. Reason: Automerged Doublepost
                    [/SIGPIC]

Comment

bv Andrey pana la urma ai pus masina la My ride ... imi place ce i-ai facut pana acum...bafta in continuare si cand ai timp sa nu uiti de masinuca ta . Spor!
                      sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

multumesc tuturor pentru parerii,opinii,sugestii Stima
                        [/SIGPIC]

Comment

Originally posted by iamagi View Post
                          Adica daca am portbagaju asa, sau lambodoors, asta inseamna ca neaparat tre sa merg la show-uri? De ce tre sa fi rau?

Hai ca esti pe drumul cel bun...ai grija doar sa nu o dai in kitch bafta!
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Codita de rechin, ornamentele cromate si stickerele nu dau bine. In rest e ok masina. Bafta in continuare
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Cu tine m-am intalnit in trafic pe DN1 sambata trecuta?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google