ce a scris colegul la postul 14 it spun si eu,imi place mult deschiderea la portbagaj...masina arata bine culoarea e frumoasa,bafta in continuare..
PH67YZY-o Masina Buna Si Cu Ceva Imbunatatiri Pe Ea :D
Collapse
X
-
Originally posted by FANE_CLK View PostCu tine m-am intalnit in trafic pe DN1 sambata trecuta?Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
deci cromurile de pe manerele de la usi o sa le scot imediat ce mai cumpar ceva degresant sa scap de banda dubla adeziva ce va ramane,coditza de rechin da,si aia,si la stikere ma mai gandesc )Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Il cunosc foarte bine pe Andr33y si pe masinuta lui "Furia Rosie" poreclita de noi.. Chiar apreciez treaba facut si Inbunatatirile aduse la ea..Si in ciuda unora care au criticat ca a "copiat" si ca este al doilea dupa KYS, bravo lui ca a putut sa faca asa cv si cred ca KYS nu s-ar supara ...RESPECT Andr33Y >->->-sigpic
Comment
-
Foarte tare masinuta ta incearca sa pui totusi boxa aia din portiera dreapta in alta parte sau dai alt aspect (Incearca fara sita) . Portbagaju e meserie . Poti da mai multe detalii te rog? as vrea sa imi fac si eu ceva de genu. Cum sta cand e inchis? se tine bine? "U"-ul ala metalic pe care e prins portbagaju e sudat sau prins in suruburi ? Astept raspuns ! Bafta incontinuare cu masina!
P.S: JOOOS CROAMELELast edited by Rares.Royal; 29 August 2012, 17:14.
Comment
-
eu am facut U-ul din cornier de grosime 2 mm,ptr ca iti trebuie rezistenta acolo,la mine nu e inca gata "proiectul" ca sa zic asa,mai am sa duc U-ul la sablat si sa il vopsesc in culoarea masinii ce sa zic,merita modificarea ptr ca mi se pare mie ca ai mai mult spatiu de "incarcat: , nu mai dai cu capu de capota la o adica )))
Operatiunea am facut-o in 2 oameni,m-a ajutat tata sa tin de capota ca singur nu ai cum,asta doar la montarea definitiva pe masina,ca inainte de a te apuca de montat pe masina trebuie prins U-ul pe capota in cele 4 suruburi de se prindea initial balamaua,il pui pe pozitie,dai gaura cu Burghiu Fi6(eu asa am facut) si dupa aceea o montezi si gata ai terminat treaba eu am mai taiat un pic din colturile balamalelor,dinspre interiorul masinii cum sunt ele ridicate pentru culisareLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
hai sa ma fac un pic mai explicit,imi cer scuze pentru dublu post,rog moderatorii sa imbine posturile uitati aici o poza un pic mai explicita,sper ca se intelege
acolo unde e acel triunghi hasurat cu galben dau exemplu cum ar fi in partea de sus,avand prins u-ul nu am putut desena peste el ca nu se intelege nimic
DSC00115.JPG Se renunta la zona marcata cu galben,acea zona din bratul balama dinspre interiorul masinii(cum sta in pozitia deschis)
Aceasta este schema aplicata de mine la efectuarea acestei operatiuni,acum astept sa rada Matheo si cu KYS de mine,nu ca nu m-as astepta ca Matheo sa nu rada cu lacrimi!)Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Ok Mersi de detalii. As dori sa stiu toate sculele de care ai avut nevoie daca nu te superi. Bafta in continuare cu tunaritu si mai asteptam pozee
P.S: In bara care sustine capota este data gaura la capat sau tre sa o ciurui eu ?Last edited by Rares.Royal; 30 August 2012, 14:09.
Comment
-
foarte interesante modificarile aduse de tine si ma bucur ca ai inteles esenta unui forum, si anume aceea de a ne sprijini unii pe altii cu sfaturi! si in nici nu caz de a prezenta ceva si apoi cand este rugat sa spuna cum a facut, sa tina secret de parca cine stie ce minune a lumii au descoperit...
multa bafta si la cat mai multe modificari pe viitor iti doresc!Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
Originally posted by Andr33y View Postsalutare colegi loganisti,azi m-am gandit sa imi adaug si eu masina in sectiunea My Ride,am un logan Ambiance 1.4L din 2006,culoare Rosu 21D,60.000 KM(Momentan),am adus si ceva imbunatatiri /modificari pe la el:
*Sa incepem din fatza
-Proiectoare(Cu Martor Bord)
-Pleoape Far
-Telescop Capota Motor
-Senzori Uzura Placute Frana
-Cheder de Dacie capota motor
-Martor Usi Deschise
-Schimbare Culoare BORD-Albastru
-Schimbare culoare Display Bord-ALB
-Schimbare Serigrafie(am facut o serigrafie dintr-o plasma defecta si din serigrafia originala a masinii)
-Cotiera
-Schimbat Nuca Schimbator
-Casetofon SONY Xplod CDX-A250
-Linie Audio SONY ce include 8 Difuzoare+2 Tweetere+un amplificator SONY XM-3520
-Consola Centrala Bord schimbata cu modelul de la LOGAN PH2
-Imbracat Plasticul de la comenzi aeroterma in vinilin negru
-PORTBAGAJ cu deschidere gen KYS
-Iluminare suplimentara numar de inmatriculare spate
Si sigur mai sunt si altele dar nu mi le aduc aminte acum ) Imediat cum o sa imi reamintesc o sa completez aici
In viitor am planuri mari cu masina,dar mai intai sa ma rezolv cu banetul ca asta e cheia succesului
Tin sa precizez ca toate cele precizate mai sus sunt montate/facute de mine!
Astept parerile voastre si in acelasi timp si sugestiile:
AICI atasez ceva poze cu masinutza mea :
[ATTACH]399909[/ATTACH]
[ATTACH]399910[/ATTACH]
[ATTACH]399911[/ATTACH]
[ATTACH]399912[/ATTACH]
[ATTACH]399913[/ATTACH]
[ATTACH]399914[/ATTACH]
[ATTACH]399915[/ATTACH]
[ATTACH]399916[/ATTACH]
[ATTACH]399917[/ATTACH]
[ATTACH]399918[/ATTACH]
[ATTACH]399919[/ATTACH]
[ATTACH]399920[/ATTACH]
[ATTACH]399921[/ATTACH]
-alarma Discovery cu inchidere centralizata si cu deschidere portbagaj si cu modul inchidere geamuri la inchiderea masinii
-Cheie Briceag
-Filtru Polen Habitaclu
-Filtru de hota sub capotaLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by Andr33y View Posts
-Consola Centrala Bord schimbata cu modelul de la LOGAN PH2
Ai scris ca ai schimbat consola centrala dar eu vad ca e tot de PH1 in poze... E veche poza sau nu vorbim de acelasi lucru? :scratchin:
La o bara fata de MCV si oglinzi de PH2 te-ai gandit?
La motor/suspensie ai de gand sa faci ceva?
Spor la treaba!:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
Comment