If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PH67YZY-o Masina Buna Si Cu Ceva Imbunatatiri Pe Ea :D
Chiar imi plac capacele.
BV tie, ai reusit sa faci din niste capace urate, unele simpatice foc.
De fapt, cred ca sunt primele capace vopsite ce imi plac.
fainuta masinuta, misto rau capacele.
Trebuie sa pun si eu o intrebare..... ce butoane ai in usi? ca cele de geamuri am vazut ca sunt in consola.
multumesc tuturor ptr pareri si aprecieri,iar rasp la intrebarea ta este ca in usa am butoane de peugeot 306 de geamuri electrice ca sa comand geamurile si de la mine de pe usa
bine v-am gasit dragi loganisti,cu ocazia ca am intrat in noul an va urez LA MULTI ANI!
am sa va fac o lista cam cu ce o sa fac anul acesta la masina,mai devreme sau mai tarziu :
-insonorizare completa
-vopsit aripa dreapta spate,usa stanga fata si barile
-reconfigurare sistem audio A-Z
-distributie(am 63000 KM)
-Schimb toate filtrele
-airbag pasager
-covorase capota motor+capota portbagaj
-mocheta suplimentara pod pedalier(Cea de deasupra pedalelor)
-difuzor bara spate
-barbita bara fata
Bani sa fie,si le fac pe toate instantaneu
Imi place masina ta, imi plac capacele, folia.
Sa incerci alta cotiera, alte huse.Cat despre crom, nu il da jos, arata foarte bine cu el acolo, nu-i inteleg pe cei carora nu le place, si afirma ca arata mai bine fara.E adevarat, e gustul si placerea fiecaruia.
Separat, spune-mi te ajuta cu ceva chederul ala dintre usi?
Imi place masina ta, imi plac capacele, folia.
Sa incerci alta cotiera, alte huse.Cat despre crom, nu il da jos, arata foarte bine cu el acolo, nu-i inteleg pe cei carora nu le place, si afirma ca arata mai bine fara.E adevarat, e gustul si placerea fiecaruia.
Separat, spune-mi te ajuta cu ceva chederul ala dintre usi?
da,acel cheder suplimentar dintre usi ma ajuta enorm de mult,cand inchid usa nu mai face zgomotul acela infernal zici ca era o cutie de sardine inainte,acum se inchide fff frumos,cei ce au vazut iti pot spune chestia asta,si multumesc pentru parerea ta,si mie imi place cu cromul unde e el...sa vedem cum s tau cu capitalul si sa vad ce incep sa fac prima data la ea
felicitari andrei...buna treaba cu folia si chiar arata bine..poate reusesc si eu sa ii pun folie cand nu mai suport sa se uite unu si altul la mine in masina si tot odata parca schimba si putin infatzisarea masini
mersi adi,da,intr-adevar arata foarte bine,o schimba mult ca aspect,si folia asta este in dublu strat cu sistem anti efractie,in cazul in care ti se sparge un geam nu te umpli de cioburi si geamul ramane pe pozitie fara sa pice vreo bucata din el,cand mi.a aratat dani cat d groasa este folia am ramas ''prost'',il recomand cu caldura,este meserias,si cred ca o sa ii pun si pe fata dar o transparenta de 70%,si parasolar din acelasi tip de folie,multumesc tuturor pentru aprecieri!!!
Salut... imi place masina... avem amandoi aceeasi culoare si da foarte bine cu folie doar ca eu mi-am pus si pe fata :P spor in continuare si succes in acest an
il gasesc la mine in Campina,costa 4 lei/metrul,la mine urmeaza sa il scot pe cel existent si sa pun altul in mai multe locuri,si atunci sa vezi ca nici nu zici ca am logan,oricum acum nu se aude cand se inchide usa,nici un zdranganit
urmeaza sa montez barbita la bara fata,azi a sosit mersi cosmin poenaru !mii de multumiri !
Last edited by YzyBoy; 11 January 2013, 01:39.
Reason: Automerged Doublepost
Foarte frumos YZY`ul maestre! Arata foarte bine! Imi place serigrafia enorm si Chestia cu portbagaju` e geniala ) ai grija de ea si fara incidente neplacute...Numai bine!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment