mersi Aurash ! azi a primit si masinutza mea barbita la bara fata urmeaza plasa in loc de grila si difuzor pe spate
PH67YZY-o Masina Buna Si Cu Ceva Imbunatatiri Pe Ea :D
Collapse
X
-
am achizitionat plasa ce urmeaza in locul grilei de la bara fata,urmeaza sa achizitionez niste spalatoare faruri d la o skoda octavia si cand oi avea si timp sa le si montez,am multe d facut dar nu am timp nici de mine apai de masina ((((((Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
au inceput sa apara elementele dorite astazi s-a montat pe masina un Woofer Kenwood KFC-W2509 350 W Rms,se aude super bine si in zilele urmatoare incep sa termin sistemul audio,sa montez ce mai am de montat si sa o fac mumoasa vedem ce o iesi la final )
mii de multumiri lui Faraonw
30012013266.jpgLast edited by YzyBoy; 31 January 2013, 00:41.Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
cred ca si cu vecinii ))
apropo daca te trezesti maine pe la 8 suna-ma sa ma uit dupa alea ca pe urma sunt plecat toata ziua si nu stiu cand ajungLast edited by faraonw; 31 January 2013, 00:51.Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
azi masinutza mea a primit un set de stopuri aftermarket,poze pun acum,dar sunt facute noaptea
02022013290.jpg
02022013288.jpg
02022013289.jpg
stop1.jpg
stop2.jpg
la sistemul audio o sa incep zilele astea ca am facut rost de tot ce aveam nevoie )Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
Comment