If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PH67YZY-o Masina Buna Si Cu Ceva Imbunatatiri Pe Ea :D
azi masinutza mea a primit un set de stopuri aftermarket,poze pun acum,dar sunt facute noaptea
[ATTACH]423911[/ATTACH]
[ATTACH]423912[/ATTACH]
[ATTACH]423913[/ATTACH]
[ATTACH]423914[/ATTACH]
[ATTACH]423915[/ATTACH]
la sistemul audio o sa incep zilele astea ca am facut rost de tot ce aveam nevoie )
Salut,
Mai ai stopurile originale? Ma intereseaza sa cumpar un stop stanga sau ambele eventual.
aha... ms de informatie oricum am aceeasi culoare ca a ta dar acum am alte prioritati distributie ,capete de bara si un pivot si acum a inceput sa scartaie cand virez nu stiu ce are ... in fine o dau in off topic spor in continuare
Jucarele noi pentru masina
-Difuzoare Sony Xplod Xs F1725-boxe 1.jpgboxe 2.jpg
-Intrerupator Lumina Torpedou original
-Mocheta de vine deasupra pedalelor(Sub bord)
Astazi urmeaza sa le montez,si mai urmeaza multe altele
Multumesc unui coleg de la Ploiesti ca m-a ajutat si mi-am reparat kit-ul de xenon
Stima All!!!!
Boxele sunt mici pentru player,iti spun din proprie experienta (am 3 seturi pe 3 masini ), la da "sangele pe nas" destul de repede
Nu le forta prea tare !
vrei sa ma ajungi pe mine a?) de ce nu ai luat componente?cat ai dat pe draciile astea?
mah cata,am dat 50 de lei pe ele,sunt aproape noi,fata de ce aveam eu pe fata....sunt de 10000000 de ori mai bune si se aud bine,si pe tine sincer nu am cum sa te ajung vreodata am ramas placut impresionat de felul cum se aude muzica la tine in masina,mai ales bass-ul acela pur .... XX
Boxele sunt mici pentru player,iti spun din proprie experienta (am 3 seturi pe 3 masini ), la da "sangele pe nas" destul de repede
Nu le forta prea tare !
mersi matheo ptr parere,imi dau seama ca sunt mult prea slabe pentru player-ul pe care il am acum...dar cum am zis mai sus....decat ce aveam inainte...sunt mult mai bune,intr-adevar imi doresc audio meserias pe masina,doar ca stiti si voi toti cum e-toate in functie de venit si cu timpul rezolvi totul
Multumesc inca o data pentru opiniile voastre,va astept in continuare cu critici/aprecieri in legatura cu masina STIMA SI RESPECT !
eu as fi vandut-o pe a mea dar mam gandit eu mai bine si o opresc pentru boxele pe spate ca sunt de acelasi nivel..ca altfel te ajutam eu..oricum cred ca o sa mai imi pus si eu un rand de boxe pe spate pe iesirea viitorului dvd :P )(asa ca sa te mai oftic putin)glumeam..fiecare face ce poate si cum poate..mult noroc si bafta
Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment