PH67YZY-o Masina Buna Si Cu Ceva Imbunatatiri Pe Ea :D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salutare,ma refer la consola de la schimbatorul de viteze si de la frana de mana,cele 2 bucati de plastic ) la PH2 are prelungirea integrata pana sub bord,la motor am de gand sa fac ceva intr-adevar dar mai inainte de a umbla la motor trebuiesc modoficate franele,ai putere si nu ai frane?iti spun eu ce se intampla,esti in gard in cel mai fericit caz )
    la suspensie nu vreau sa umblu,poate doar o spira,dar nu stiu daca si aia,ca totusi traim in romania,bara nu ma deranjeaza,oglinzile o sa le schimb si pe ele cu cele de mcv sau de ph2 ca sunt la fel,in rest mai am multe de facut,dar in raport cu bugetul trebuiesc facute multumesc tuturor ptr pareri
    Logan Forum consiliaza nu si repara!
    [/SIGPIC]

Comment

ca schimbari/modificari la masinutza mea am mai facut asa:nuca schimbator Audi imbracata in piele,scurtat levier schimbator cu 5Cm,boxe luneta Bmw seria 7,statie auto Sony,Woofer(nu e cine stie ce dar decat deloc e bun si ala ) nu stiu daca am zis mai sus dar am pus un tips la toba PILOT,urmeaza sa imi fac capacele de la roti albe cu cercul rosu,nu cele originale,sunt altele aftermarket
      [/SIGPIC]

Comment

Masina arata binisor, cu mici exceptii.... Jos coada de rechin,cromul de pe usi si tot ce ai pus pe portbagaj... Bafta!
        P.S Felicitari pentru portbagaj...
        MY CLA

Comment

Multumesc Prestige,ce pot sa zic,cu portbagajul am avut ceva de furca,am stat 1 zi sa fac calcule si toate cele,si 2 zile a durat sa il fac asa,bineinteles nu 2 zile ora cu ora,asa in mare,azi am facut suportii si am dat gaurile si maine am montat totul nu e ce a facut KYS-ul dar se deschide la fel e o realizare nu ?)
          [/SIGPIC]

Comment

Salut si bine ai venit. Nu are rost sa repet ce au spus colegii, daca arunci un ochi pe aici vezi cam ce e ok si ce nu.
            Spor in continuare la modificari cu gust !!

Comment

am facut si capacele aftermarket,cele in multe spite albe,cu cercul din jumatate rosii ,ca proiect ca sa zic asa,in scurt timp,eventual cand o da un pic caldura urmeaza sa demontez absolut tot interiorul si tot ce poate trancani pe ea ca deja a inceput sa fie cam stresanta,reconfigurarea sistemului audio,asta daca nu ma enervez si las ceva "stock",o insonorizare completa ca nu se mai poate fara,la mine dupa ce opresc motorul si caldura,in maxim 3 minute e la fel de frig ca afara deci nu ma mai joc ,ca becuri de pozitie am pus becuri de semnalizare,idem cele de la lucas-uri de pe aripi,adaugat niste stikere pe usile fata cu Xplod,PILOT si Brembo,Xplod de la linia audio ca sa zic asa,Pilot am ceva pe masina,si brembo urmeaza ceva imbunatatiri la frane de la aceasta firma ,aaa si sa nu uit,am mai pus V-ul acela cromat de la bara fata ca nu aveam din fabrica
              Cateva poze,sper sa va placa
              54566_332768373488312_1473560392_o.jpg

60583_332768273488322_590926867_n.jpg

177669_332768293488320_365841888_o.jpg

664788_332768796821603_1295074404_o.jpg

539952_332767793488370_794298864_n.jpg
              [/SIGPIC]

Comment

Bv domnu....iti doresc ca anul care vina sa fie cat mai bun si sa realizezi tot ce ti-ai propus...imi place mult cu da cu portbagajul deschis asa..bafta
                sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

off-ar trebui un tutorial cu modifirea portbagajului...
                  on-frumoasa masina si ingrijita...
                  sigpic

Comment

@Bidepa-mersi mult
                    @Nicu-da nicule,am facut un tutorial ca sa zic asa,este o poza cat de cat explicita mai anterior aici la My Ride,pe pagina 1,si ms de aprecieri
                    [/SIGPIC]

Comment

sunt chiar doua poze cu doua posturi, le.am vazut, insa cel mai bine era o filmare sau cel putin mai multe poze!
                      sigpic

Comment

nu e nimic greu,cel putin ptr mine nu a fost,am stat sa gandesc vreo 3-4 ore sistemul,deoarece nu mi-a dat nimeni nici o informatie despre cum s-ar face asa ceva,este PROIECTUL KYS-ului de la bucuresti,la cererea mea nu mi s-a dat nici o informatie,si dupa ce am realizat treaba cu portbagajul lumea a inceput sa se ia de mine ca ma dau mare pe treaba altora,dar nu este nimic ca la KYS,asta pot sa bag mana in foc,asa ca lumea ma acuza degeaba,dar am facut eu sa se deschida la fel ?D;))
                        [/SIGPIC]

Comment

hai sa incep cu certatul prima data )) ai promis ca scapi de " prostiile " alea cromate + coada aia de rechin , in rest , se vede ca ai mai lucrat cat de cat la ea ;) , dar sa speram ca va avea si schimbari majore pe viitor .... multi km fara evenimete si figuri >< ;)

Comment

da da asa este bine zi maf
                            sigpic

Comment

si eu sunt de parerea lui maf dar o sa iti spun si ce imi place la masina:
                              -capacele alea albe
                              -deschiderea portbagajului gen KIS nu prea ii vad rostul da e de apreciat munca depusa
                              si estetica e binisor tineo tot asa
                              http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Frumoasa masina .. dar sunt de parere cu ceilalti .. cromul cam trebui dat jos cred ca s-ar vedea mai bine fara el ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google