If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
M-am gandit si eu la ceva de genul acesta... O sa fac o modificare ( inca nu stiu exact cum ), sa se aprinda pozitiile numai ziua, sa le folosesc ca lumini de zi - sunt foarte puternice, se vad bine si ziua... iar seara sa las numai angel aprins.. Mai studiez putin sa vad ce iasa..si sa fac si niste probe.
Urmeaza ca fiecare portiera sa "detina" cate o lampa rosie care sa se aprinda la deschiderea portierei...
In afara de ce se vede in poze, masinuta a mai primit un amplificator Blaupunkt de 380w si un subwoofer Pioneer de 600w. Instalatia de sonorizare va mai suferi cateva modificari in viitor..in functie si de buget
Salut,
Sunt de ...Logan :P - lampa torpedo sau portbagaj si am folosit un bec de pozitie T10 cu 4 leduri, atat doar ca am inlocuit eu ledurile cu altele mai de calitate.
Salut,
Este instalatie separata de cea pt parbriz. Costa 108 lei cu totul - vas, pompa, furtune, sprituitoare, suruburi, etc. Daca te intereseaza, vb pe mess. ID mess: dan_audiox
Sa stii ca ma gandeam la servo :P Dar deocamdata am renuntat. Oricum, as vrea sa vad macar care sunt preturile. Acuma ma gandesc sa vad cum fac sa pun o navigatie..as vrea 2DIN..dar nici 1DIN nu ar fi rea..Toata treaba sa vad cum stau cu banii...
joystick-ul de la oglinzi electrice mergea mai bine pe ''manerul'' acela de ph2 in partea de sus...Aici il atingi cu mana... Masina arata bine! Bafta!
Il cam ating cu mana ce e drept..M-am gandit mult unde sa-l pun ..si pana la urma nu am ales solutia cea mai buna. Acuma faptul e consumat..poate daca gasesc o fata de prestige ( ca asta are si un mic defect), atunci ii schimb locul - si o sa incerc sa-i modific niste comenzi de geamuri (passat sau golf3)sa le pun pe usa.
Multumesc pentru aprecieri
Last edited by dannyx78; 26 September 2012, 15:42.
Reason: Automerged Doublepost
Foarte multumit de noile faruri, cu lupa pe scurta si lunga...
O mica modificare de aspect la faruri si grila...
Si o mica aniversare la 80.000 km fara probleme :P
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment