HD-32-BlA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• HD-32-BlA

Logan Ambiance, 2005 1.4 mpi
    Dotari suplimentare:
    - geamuri electrice cu impuls
    - oglinzi electrice
    - proiectoare cu H11 cu LED
    - pragur si prelungire spoiler fata
    - bord si interior de Prestige
    - alarma
    - toba sport
    - amplif + subwoofer
    - folie geamuri spate
    - jante BBS 15''
    - arcuri Eibach + amortizoare Magnetti Marelli
    - deschidere portbagaj din telec si din interior
    - lumini pedale si locuri spate
    In proiect - modificare consola centrala pt navigatie si senzori ploaie si lumina + alte eventuale idei ce imi mai vin pe parcurs :P
    DSCF2597.jpg

DSCF2604.jpg

DSCF2600.jpg

DSCF2598.jpg

Bine ai venit, masina arata bine dar personal nu-mi place cum arata capota portbagaj colantata in negru si cu eleronul alb ,parca e ceva nu e la locul lui,in rest multa bft. in planurile de viitor.

Comment

Daca ai portbagajul colantat negru, colanteaza si eleronul. O sa dea mai bine Jantele imi plac, dar ar merge mai lasata pe burta
      sigpic
      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Bun venit la My Ride.

Colanteaza si eleronu ala ca parca nu e de acolo .

Probleme la rar nu ai ?

Bafta cu tunaritu!

Comment

Salut, incearca niste poze mai clare
          sigpic

Comment

Ori as decolanta portbagajul, or as colanta eleronul, as da jos protectiile aripi si-as mai scurta din antena.
            Pentru inceput, masina arata bine !

bafta!
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Va multumesc pentru aprecieri si sfaturi. Eleronul urmeaza sa dispara - l-am pus din cauza ca nu a iesit foarte bine colantarea portbagajului si momentan eleronul ascunde ceva defecte. Urmeaza sa-l re-colantez si va disparea eleronul. Antena..de ceva vreme caut ceva mai muc, dar nu gasesc nimic care sa imi placa E coborata cam 3 cm datorita arcurilor, sunt perfect de acord ca ar da mai bine inca vreo 2-3 cm..dar mai am drumuri mai lungi de facut si de multe ori e cam incarcata masinuta...
              Cu RAR-ul sper sa nu am probleme...am trecut culoarea in talon ( alb+negru)..in rest de toba s-ar putea lua, dar sper sa treaca neobservata, mai ales daca montez un silencer ( cel putin cand ies din localitate).

Comment

salut, ne-am mai intersectat prin deva de multe ori, masina arata mai bine in realitate decat in poze , pot sa va garantez lucrul acesta, spor la treaba in continuare.
                sigpic

Comment

frumoasa masinuta, poate facem o intalnire cu prezentarile de rigoare, am vazut-o si eu in trafic si arata mai bine decat in poze.

Comment

frumoasa bijuteria imi place ca ai grija de ea tineo tot asa,de unde ai luat prelungirea de la bara din fata si cat te-a costat,mar interesa si pe mine,cati mai multi km fara probleme,bafta in continuare.

Comment

Salut Cosmin, Multumesc mult pentru aprecieri. Prelungirea am luat-o de pe net, a fost 80 lei parca, dar am mai avut de lucru la ea..e din fibra si e cam sensibila - baiatul la care am vopsit masina mi-a aranjat-o putin, a mai intarit-o dar nu stiu bexact cum. daca vrei, da add la ID dan_audiox pe messenger si vorbim.

Comment

imi place cum arata masina ta,imi place si modelul de jante dar la albul tau eu zic ca miezul ar trebui sa l faci o culoare mai stridenta,pune si u mai multe poze cu masina,bafta in continuare.

Comment

Multumesc pt aprecieri Doru. Ma gandesc inca la culoarea "miezului"... o sa incerc ceva simulari pe calc sa vad cum da... Mai urmeaza poze in cateva zile, cu o prezentare mai completa. Jantele sunt BBS, din cate stiu eu s-au pus pe BMW prin anii 90 parca...S-au potrivit perfect, doar gaura din mijloc a trebuit largita putin.

Salut, sigur ca da, ne-am putea intalni sa facem "prezentarile" si sa mai schimbam ceva pareri si idei.. In principiu, eu sunt cam in fiecare zi la telecabina.. cand ai drum prin zona, poti sa te opresti la o poveste
                          Last edited by dannyx78; 2 September 2012, 10:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ultimele noutati....

Ultimele noutati... urmeaza o mica modificare la capota fata, pe sfarsitul saptamanii.
                            Attached Files

Comment

Scoate becul ala de pozitie, lasa numai angel-urile! O sa-ti placa
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google