M-am gandit si eu la ceva de genul acesta... O sa fac o modificare ( inca nu stiu exact cum ), sa se aprinda pozitiile numai ziua, sa le folosesc ca lumini de zi - sunt foarte puternice, se vad bine si ziua... iar seara sa las numai angel aprins.. Mai studiez putin sa vad ce iasa..si sa fac si niste probe.
HD-32-BlA
Collapse
X
-
Lucrari de toamna...
Urmeaza ca fiecare portiera sa "detina" cate o lampa rosie care sa se aprinda la deschiderea portierei...
In afara de ce se vede in poze, masinuta a mai primit un amplificator Blaupunkt de 380w si un subwoofer Pioneer de 600w. Instalatia de sonorizare va mai suferi cateva modificari in viitor..in functie si de buget
Comment
-
O mica modificare de aspect :P
Comment
-
Spalator faruri...
Comment
-
Sa stii ca ma gandeam la servo :P Dar deocamdata am renuntat. Oricum, as vrea sa vad macar care sunt preturile. Acuma ma gandesc sa vad cum fac sa pun o navigatie..as vrea 2DIN..dar nici 1DIN nu ar fi rea..Toata treaba sa vad cum stau cu banii...
Originally posted by PrEsTiGe View Postjoystick-ul de la oglinzi electrice mergea mai bine pe ''manerul'' acela de ph2 in partea de sus...Aici il atingi cu mana... Masina arata bine! Bafta!
Multumesc pentru aprecieri
Comment
-
Foarte multumit de noile faruri, cu lupa pe scurta si lunga...
O mica modificare de aspect la faruri si grila...
Si o mica aniversare la 80.000 km fara probleme :P
Comment
Comment