HD-32-BlA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

M-am gandit si eu la ceva de genul acesta... O sa fac o modificare ( inca nu stiu exact cum ), sa se aprinda pozitiile numai ziua, sa le folosesc ca lumini de zi - sunt foarte puternice, se vad bine si ziua... iar seara sa las numai angel aprins.. Mai studiez putin sa vad ce iasa..si sa fac si niste probe.

Comment

Lucrari de toamna...

Urmeaza ca fiecare portiera sa "detina" cate o lampa rosie care sa se aprinda la deschiderea portierei...
      In afara de ce se vede in poze, masinuta a mai primit un amplificator Blaupunkt de 380w si un subwoofer Pioneer de 600w. Instalatia de sonorizare va mai suferi cateva modificari in viitor..in functie si de buget
      Attached Files

Comment

Imi plac lampile...de pe ce masina sunt?
        Vorba este de argint iar tacerea de aur.

Comment

Salut,
          Sunt de ...Logan :P - lampa torpedo sau portbagaj si am folosit un bec de pozitie T10 cu 4 leduri, atat doar ca am inlocuit eu ledurile cu altele mai de calitate.

Comment

Ms ma gandisem si eu la varianta asta cu lampa de portbagaj,,,,imi place cum a iesit. Bafta in continuare la tot ce ti-ai propus.
            Vorba este de argint iar tacerea de aur.

Comment

O mica modificare de aspect :P
              Attached Files

Comment

Spalator faruri...
                Attached Files

Comment

ce bine arata,te rog frumos cum ai facut?ai pus alt borcan de apa sau te-ai legat direct la ala principal.

Comment

Salut,
                    Este instalatie separata de cea pt parbriz. Costa 108 lei cu totul - vas, pompa, furtune, sprituitoare, suruburi, etc. Daca te intereseaza, vb pe mess. ID mess: dan_audiox

Comment

salut, dane ar trebui sa ne intalnim si noi daca tot suntem din deva, te mai intreb si eu una alta
                      sigpic

Comment

Salut,
                        Sigur ca da, oricand vrei si ai timp. Eu sunt cam in fiecare zi la telecabina ( maine sunt plecat la Timisoara).

Comment

joystick-ul de la oglinzi electrice mergea mai bine pe ''manerul'' acela de ph2 in partea de sus...Aici il atingi cu mana... Masina arata bine! Bafta!
                          MY CLA

Comment

ar urma acum sa iti mai pui servodirectie, pot sa te duc sa vorbesti cu cineva care si-a pus sa vezi care au fost costurile, daca vrei.
                            sigpic

Comment

Sa stii ca ma gandeam la servo :P Dar deocamdata am renuntat. Oricum, as vrea sa vad macar care sunt preturile. Acuma ma gandesc sa vad cum fac sa pun o navigatie..as vrea 2DIN..dar nici 1DIN nu ar fi rea..Toata treaba sa vad cum stau cu banii...

Originally posted by PrEsTiGe View Post
                              joystick-ul de la oglinzi electrice mergea mai bine pe ''manerul'' acela de ph2 in partea de sus...Aici il atingi cu mana... Masina arata bine! Bafta!
                              Il cam ating cu mana ce e drept..M-am gandit mult unde sa-l pun ..si pana la urma nu am ales solutia cea mai buna. Acuma faptul e consumat..poate daca gasesc o fata de prestige ( ca asta are si un mic defect), atunci ii schimb locul - si o sa incerc sa-i modific niste comenzi de geamuri (passat sau golf3)sa le pun pe usa.
                              Multumesc pentru aprecieri
                              Last edited by dannyx78; 26 September 2012, 15:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Foarte multumit de noile faruri, cu lupa pe scurta si lunga...
                                O mica modificare de aspect la faruri si grila...
                                Si o mica aniversare la 80.000 km fara probleme :P
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google