HD-32-BlA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am vazut masina de dimineata
    pe la amiaza am vrut sa-ti aduc ceva si nu mai erai, da-mi un pm cu nr tau.

Comment

A "aparut" si semnalizarea in oglinda...
      Attached Files

Comment

Saptamana trecuta masinuta a primit incalzire in scaune si o tapiterie nou-nouta black-line... Urmeaza un volan de ph2, dar inca il caut la un pret bun:P

Comment

Cat te-a costat semnalizarea in oglinda ? da-mi si mie niste detalii
          sigpic

Comment

Am dat cam mult pe module, 100 lei Cu siguranta se gasesc si mai ieftine.. Aceste "module" de fapt sunt niste benzi cu leduri, rezistente la apa, si sunt in forma de sageata cu 2 varfuri ( cum se vede in poza). Montajul nu e foarte complicat, dar e mult de demontat si trebuie multa rabdare si atentie. Se monteaza sub folia de dezaburire (daca oglinda e cu dezaburire). daca vrei mai multe detalii, da-mi PM, si-ti trimit un link cu tutorialul de montare si de unde le-am cumparat

Comment

Asa, ca se apropie iarna, am pus si incalzire in scaune ( sofer si pasager dreapta deocamdata). Odata cu incalzirea, a venit si o tapiterie black-line nou-nouta... si o prelungire bord cu spatiu de depozitare.
              Si daca tot a fost cald zilele acestea, am schimbat luminile din alb in albastru - interior complet, bord, butoane...mai ramane plafoniera si lumini in spate sub scaune - si am mai pus cate un led micut langa butonul de blocare a usilor fata, legat la alarma... Ma chinuie talentul rau de tot
              Ca sa nu se termine saptamana bine..a avut unul grija in parcare la Kaufland Ce sa mai zic.. nu a facut la scoala de soferi manevra cu spatele
              Attached Files

Comment

frumoase imbunatatiri , spor la treaba in continuare.
                P.S. : nasoala treaba in parcare la kaufland, si mie mi-au indoit-o intr-o parcare si bineinteles ca nu stiu cine.
                sigpic

Comment

salut. frumoasa masinuta!
                  urata treaba in parcare si mie mi-au indoit capota.
                  de unde ai luat fetele de ph2? si cat te-au costat? ma intereseaza si pe mine
                  treaba cu comanda geamuri pe usa cu butoanele de passat sau golf ma gandeam si eu sa o fac)

Comment

Multumesc pentru aprecieri, ma chinui sa iasa cat mai bine. Am renuntat la butoanele de geamuri pe usi...momentan nu au o utilitate foarte mare..le voiam asa, mai mult de fite. Probabil daca o sa reusesc sa pun navigatie, atunci revin asupra ideii cu butoanele pe usi.
                    Fetele de usi ( sunt de PH1 Prestige, doar manerele sunt de PH2), le-am luat de la cineva de pe forum ( nu mai retin exact cum il cheama, dar caut si-ti dau PM), au fost 400 lei cu transport, singura problema e ca nu cred ca mai are, el le-a dat jos de pe masina lui. Are un set complet de PH2 Prestige, dar vrea cam multi bani pe el...1000 lei ( 4 fete usi, stalpi fata, mijloc, spate,si parca si tapiteria plafon, dar nu sunt sigur de asta)

Legat de incidentul de la Kaufland..eu stiu cine, ca de abia l-am evitat sa nu ma ia din plin...dar are asigurare la EUROINS ...nu cred ca mai are rost sa spun ca o sa o fac singur, ca sa scutesc niste nervi si cateva zeci de drumuri la ei... iese cu benzina, putin retus cu vopsea si un strat de lac - si sper sa nu se vada

Comment

pai cred ca poti sa o faci la un service pe banii tai si sa le ceri despagubire, nu stiu spun si eu, poate gresesc.
                      sigpic

Comment

Nu ai avut de-a face cu EUROINS ) ( nici nu-ti doresc) Cam peste 3 luni o sa vad niste bani de la ei, putini... si in service nu risc sa o duc, pt ca ramane masina acolo pana fac aia plata la service O fac eu ca e mai sigur si mai bine.

Comment

Salut, nasol rau de tot incidentul cu excrocii astia numiti asiguratori... Euroins..
                          Parerea mea, este ca astia ar trebui exclusi de pe piata..impreuna cu aia de la carpatica..!!
                          Si eu sunt un fericit pagubit al unui asigurat la euroins...si prefer sa imi sparg buzunarul sa imi repar masina decat sa stau dupa hotii aia. Sau mai am varianta casco-ului.

Sa auzim de bine!
                          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Euroins si carpatica e belea cu ei
                            sigpic

Comment

Iluminat bord cu alb si albastru
                              Attached Files

Comment

a

mersi dany

Comment