Multumesc pentru aprecieri. Eu am montat ledurile ( la fel ca peste tot in masina ). Este un cablaj PCB pe care am facut un mic montaj cu ledurile - sub fiecare simbol este cate un led, albe, albastru si rosu, si alimentat de la mufa unde era beculetul original.
HD-32-BlA
Collapse
X
-
" Edward_DK merci. ai putea sa-mi spui marca? vreau si eu sa-l vopsesc si plafonul si partea din spate de la luneta...ca o am bej...si nu vreau sa le stric aiurea merci! "
DUPLI-COLOR este marca pe care o folosesc pentru spray-ul cu vopsea. Nu este chiar cel mai ieftin ( 26 lei tub de 500 sau 600ml ), dar este de calitate.Attached Files
Comment
-
Sfarsitul campaniei de vara
Incet incet vine iarna si se apropie zapada...asa ca se apropie de sfarsit si perioada de modificari si imbunatatiri. Astazi, profitand de cele 17 grade de afara, am mai facut cateva mici modificari, si anume:
- vopsit mocheta din spate de la luneta, negru, ca si plafonul;
- vopsit gri/argintiu protectiile de la difuzoarele spate
Ar mai ramane pentru anul acesta montarea difuzoarelor in usile din spate..dar mi-e cam groaza pana vad decupate fetele de usi... Si ar mai fi o chestie...niste lumini albastre sub masina...dar inca ma mai gandesc la realizarea conexiunilor, luminile fiind montate deja in mare parte
Comment
-
Datorita faptului ca nervii mei nu au mai putut face face "toanelor" pe care le aveau senzorii de parcare wireless, am trecut astazi la sistemul clasic, cu cablu...tragi un mat din portbagaj pana la oglinda retrovizoare, dar ai liniste frate gata cu acumulator descarcat, gata cu intarzierile la conectare, gata cu tot felul de interferente... sarma e sfanta !!
Am fost astazi sa vad noile modele Dacia..placut impresionat de motorul de 0.9TCE la Sandero, destul de placut impresionat de design, placut surprins sa aflu ca vor avea, optional, limitator de viteza si pilot automat, dar, foarte NEPLACUT impresionat de firele de la stopul stanga spate la Logan, fire care se vad in toata frumusetea lor pe o portiune de 10-12cm...si de alte cateva "maruntisuri" de genul asta... In general, noile modele sunt ok, merita sa faceti o plimbare pana la Dacia Service sa le vedeti.
Comment
-
O mica plimbare la Timisoara astazi, ( am vazut si sectorul nou din autostrada A1 ), ocazie cu care am achizitionat o oglinda electrocromatica..urmeaza cat de curand sa o montez pe masina..si sa vad cat e de eficienta
E cam uda in poze, abia a iesit de la spalat
http://www.youtube.com/watch?v=O1Afm...ature=youtu.be
Comment
-
Astazi am reusit sa si montez oglinda " cea smechera " Alimentarea am luat-o de la +12V permanent de la plafoniera...si isi face treaba foarte bine. Cu aceasta ocazie, am mai facut o mica modificare la luminile interioare din spate..parca se vede mai uniform lumina acuma
Comment
-
Multumesc de atentionare Nu ma deranjeaza consumul... am baterie buna Si tinand cont ca am folie foarte neagra pe spate... am pus oglinda mai mult de fite :-P O sa ma gandesc in viitorul apropiat sa schimb alimentarea, astazi m-am grabit putin si voiam sa o vad pusa odata la locul ei.
Se poate modifica timpul dupa care intra UCH in stand-by?
Comment
-
S-a cam asezat praful pe aici... E iarna, e frig...greu de stat afara si de lucrat la masina
Dar..cate ceva ceva tot am mai reusit sa fac, mai exact:
- lumina la usile din fata ( urmeaza si portierele spate ), lumina care se prinde la deschiderea usii si lumineaza jos....
- izolat plafonul cu fonomin ( din pacate nu am poze )
- modificat bara din fata, mai exact am reuntat la grila din fata, si la despartirea celor 2 fante de jos, dintre proiectoare. Urmeaza in cateva zile sa pun plasa in golul aparutAttached Files- DSCF3226.jpg (77.7 KB, 182 views)
- DSCF3227.jpg (47.8 KB, 163 views)
- DSCF3228.jpg (48.2 KB, 150 views)
- DSCF3229.jpg (34.7 KB, 135 views)
- DSCF3230.jpg (63.0 KB, 143 views)
- DSCF3231.jpg (35.4 KB, 137 views)
- DSCF3232.jpg (38.0 KB, 107 views)
- DSCF3233.jpg (39.4 KB, 102 views)
- DSCF3234.jpg (39.5 KB, 99 views)
- DSCF3223.jpg (65.6 KB, 159 views)
- DSCF3224.jpg (87.5 KB, 186 views)
Comment
Comment