HD-32-BlA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aaa...uitasem Am dat jos oglinda de Renault ( electrocroma ), si am revenit la cea de Logan stock...e mai subtire, mai eleganta si am loc sa pun si display-ul de la senzorii de parcare. Oglinda e de vanzare..cine e interesat, sa ma anunte

Comment

frumoasa masinuta imi place ca ai mare grija de ea,bafta in continuare,parerea mea e ca arata mai bine cu oglinda aia,daca tot ai zis ca isi face treaba.

Comment

Isi face treaba, nimic de zis... Dar: nu am loc sa pun display-ul de la senzorii de parcare; nu imi place deloc culoarea ei ( gri ciudat ); am folie pe spate...nu ma deranjeaza excesiv farurile boului din spate cu faza lunga...
        Multumesc pentru aprecieri. masina e in lucru..si in functie de buget si timp, isi va schimba radical aspectul pana la vara

Comment

cat vrei pe oglinda si cat de greu e de montat?
          si... ce fel de plasa pui in acel gol aparut ? :|

Comment

Pe oglinda am dat 100 lei ( de la dezmembrari de pe lipovei , parca tu mi-ai zis de locatie..) - o dau cu 60 lei cu transport posta inclus ( sau 50 de lei daca ai rabdare pana luni, ajung eu sau fratele meu in Tm ). Nu e greu de montat, se monteaza in suportul original de la oglinda de Logan ( nuca aceea se scoate, dai o gaura prin ea cu burghiu de 4mm, si se introduce in locasul de la oglinda de Renault - daca ajung in Tm, ti-o montez eu, dureaza 15 minute ). Plasa am luat-o de la cox_tuning ( cred ca tot din Tm este ), e plasa de Al, vopsita negru, in camp electrostatic, si are gaurile hexagonale, putin mai mari decat fagurele de albine. E 25 lei o bucata de 1,20m/20 cm.

Comment

arata bine masina spor la modificati in continuare
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Dane , sa vedem rezultatul final, sigur o sa iasa ceva frumos.
                PS: azi asa pe la 16.00 esti la Cetate?
                sigpic

Comment

Cred ca da...ne auzim la un telefon eventual

Comment

parerea mea e ca ai cam dat-o in altele cu luminitele alea. Nu o face sorcova..
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Mda..sunt la limita sarbatorilor de iarna Se vad numai cand deschid usa....

Comment

la ce ai legat ledurile de pe usi ? cele albastre care lumineaza jos ?
                        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Sunt legate la plafoniera. In viitor le voi separa, sa se aprinda numai cele de pe usa deschisa. Momentan e iarna si merge greu treaba in frig. Si voiam sa vad si cum arata inainte de a demonta iar masina

Comment

De ceva vreme m-am apucat sa-mi modific putin bara fata..astazi am reusit sa termin in mare parte lucrarea.. ( au mai ramas proiectoarele si finisajele ).
                            Au mai aparut luminile albastre in manerele de la usi, pe interior..urmeaza mai la primavara si cele in manerele exterioare, care sa se aprinda la descuierea usilor
                            Am mai achizitionat un set de oglinzi de Duster...urmeaza sa le vopsesc si sa le montez pe masina. Tot astazi, m-am jucat putin cu diferitele setari ale UCH-ului... am marit baleajul stergatoarelor la stropire parbriz de la 1/3 la 2/4..este mai eficient, cel putin la stropirea scurta..sterg mai bine baleind de 2 ori; am marit timpul de aprindere la semnalizari de la 700 ms la 1000ms...am scurtat timpul de alimentare al plafonierei ( se stinge mai repede cand incui masina ), la fel si timpul de alimentare permanenta ( daca las plafoniera aprinsa se stinge dupa 10 min acuma, nu dupa 30 cum era stock ).
                            Attached Files

Comment

ai avut treaba nu gluma;)) frumoasa bara si luminitele din usi imi place!

Comment

In sfarsit am reusit sa imbrac capacele de la noile oglinzi de MCV in colant alb.... Mai trebuie sa cumpar sticle pt ele ( le-am luat fara sticle ), si sa pun semnalizarea in oglinzi...Revin maine cu poze

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google