HD-32-BlA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am prins aseara momentul si am facut niste probe de viteza...135 km/h in tr. a 3-a, 165 km/h in tr. a 4-a... si s-a terminat tarlaua Daca se usuca asfaltul si se mai incalzeste putin, o sa ies la niste probe pe autostrada...

Comment

Sa iti dai capacele jos sa nu le pierzi )...glumesc, se misca bine ''Bia''-nca
      sigpic

Comment

Originally posted by dannyx78 View Post
        Am prins aseara momentul si am facut niste probe de viteza...135 km/h in tr. a 3-a, 165 km/h in tr. a 4-a... si s-a terminat tarlaua Daca se usuca asfaltul si se mai incalzeste putin, o sa ies la niste probe pe autostrada...
        iti dau camera? sa filmezi
        fa oglinzile frumoase sa dea bine pe ncd

Comment

Buna idee..am uitat de camera ) Vreau sa repet testul cu benzina de 100+ de la OMV, sa vad cu merge; asa ca si camera ta va fi de folos :-P
          Rudy, capacele....ce sa le mai pierd ca is gata "pierdute" de cand le-am luat.. capace pe 15' si ceva
          Oglinzile de Duster... regret dar nu vor parasi masina Daca vrei ti le dau pe astea albe pe care le am acuma

Comment

Asa sunt capacele acestea ''custom'', 15' si ceva....,)
            sigpic

Comment

Nu eram hotarat daca sa vopsesc masina toata alba la primavara sau nu... In urma pataniei de astazi, m-am hotarat sa o vopsesc toata. De data aceasta la o vopsitorie profi. Pentru ca....anul trecut am vopsit lateralele la Roway ( cei din zona stiu despre cine e vorba )...si astazi am avut surpriza sa constat ca-mi sare vopseaua de pe masina... Aviz amatorilor care vreti sa vopsiti masina sau diverse la ROWAY Deva...
              Ieri am sarbatorit 85.000 km Nu am apucat sa-i fac poza exact la 85.000..eram in trafic.
              Attached Files

Comment

cati mai multi km fara probleme,si eu am patito am vopsit bara fata la dacia si dupa o luna mi sa decojit,parerea mea conteaza mult vopsitorul,degeaba ai scule si nu sti sa le foloseti,sper sa gasesti un meserias bun,bafta.

Comment

Noile oglinzi sunt aproape gata..am renuntat la colant si le-am vopsit... mai trebuie oglinda ( sticlele ) si semnalizarea Saptamana viitoare, daca permite timpul, le arunc pe masina.
                  Attached Files

Comment

sunt prea mari pentru masina ta

Comment

• Originally posted by NCDHD View Post
                      sunt prea mari pentru masina ta
                      Nu nu... exact cat trebuie Ia-ti gandul de la ele

Comment

• Mai bine le faceai rosii, si le aruncai pe ''rosia'' mea
                        sigpic

Comment

• Pana sunt gata oglinzile, am schimbat acele de la ceasuri Noaptea se vad mult mai bine decat cele originale, mai exact culoarea este mult mai "vie".
                          Attached Files

Comment

• Astazi a sosit si xenonul pentru proiectoare... sper sa termin bara fata saptamana asta
                            Ma bate gandul sa pun niste lupe in proiectoare..mai studiez problema......
                            Attached Files

Comment

• de pe ce masina sunt acele ace ?
                              My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• Fiat Stilo coupe. In realitate se vad mult mai bine ca in poze..plus ca mai trebuie sa reglez putin ledurile care le lumineaza

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google