Am prins aseara momentul si am facut niste probe de viteza...135 km/h in tr. a 3-a, 165 km/h in tr. a 4-a... si s-a terminat tarlaua Daca se usuca asfaltul si se mai incalzeste putin, o sa ies la niste probe pe autostrada...
HD-32-BlA
Collapse
X
-
Originally posted by dannyx78 View PostAm prins aseara momentul si am facut niste probe de viteza...135 km/h in tr. a 3-a, 165 km/h in tr. a 4-a... si s-a terminat tarlaua Daca se usuca asfaltul si se mai incalzeste putin, o sa ies la niste probe pe autostrada...
fa oglinzile frumoase sa dea bine pe ncd
Comment
-
Buna idee..am uitat de camera ) Vreau sa repet testul cu benzina de 100+ de la OMV, sa vad cu merge; asa ca si camera ta va fi de folos :-P
Rudy, capacele....ce sa le mai pierd ca is gata "pierdute" de cand le-am luat.. capace pe 15' si ceva
Oglinzile de Duster... regret dar nu vor parasi masina Daca vrei ti le dau pe astea albe pe care le am acuma
Comment
-
Nu eram hotarat daca sa vopsesc masina toata alba la primavara sau nu... In urma pataniei de astazi, m-am hotarat sa o vopsesc toata. De data aceasta la o vopsitorie profi. Pentru ca....anul trecut am vopsit lateralele la Roway ( cei din zona stiu despre cine e vorba )...si astazi am avut surpriza sa constat ca-mi sare vopseaua de pe masina... Aviz amatorilor care vreti sa vopsiti masina sau diverse la ROWAY Deva...
Ieri am sarbatorit 85.000 km Nu am apucat sa-i fac poza exact la 85.000..eram in trafic.
Comment
-
Noile oglinzi sunt aproape gata..am renuntat la colant si le-am vopsit... mai trebuie oglinda ( sticlele ) si semnalizarea Saptamana viitoare, daca permite timpul, le arunc pe masina.
Comment
-
Pana sunt gata oglinzile, am schimbat acele de la ceasuri Noaptea se vad mult mai bine decat cele originale, mai exact culoarea este mult mai "vie".
Comment
-
Astazi a sosit si xenonul pentru proiectoare... sper sa termin bara fata saptamana asta
Ma bate gandul sa pun niste lupe in proiectoare..mai studiez problema......Attached Files
Comment
-
Comment