If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In sfarsit se apropie de final lucrarile la bara fata..Astazi am reusit sa pun proiectoarele cu xenon... 55W, 6000K. Mai trebuie reglate..ca momentan nu scapa nesupravegheat niciun culoar aerian
In dotare a intrat si o camera video HD..ca tot se poarta acuma sa filmezi traficul Multumiri colegului NCD pentru camera !
Odata cu venirea primaverii, m-am hotarat sa incep un nou proiect.. In linii mari, suna cam asa :
- masina alba in totalitate
- jante 15' asemanatoare cu cele din poza
- modificat bara fata
- modificat bara spate..eventual cu 2 evacuari
- interior alb cu negru
- modificat admisie, evacuare, soft...
si alte modificari, dar la acelea trebuie sa mai studiez
Profitand de soarele de astazi, am schimbat putin aspectul masinii...
Cine ma poate ajuta sa gasesc un eleron tip "M"... sau ceva asemanator, mic, discret si elegant....
Astazi am reusit sa modific putin aspectul masini
Jantele noi, TSW 15"... deocamdata raman la culoarea asta; saptamana viitoare cand repar si masina, urmeaza si jantele sa fie vopsite albe...sper ca vor da bine pe alb , mai ales ca va fi si toata masina alba.....
Nu e o idee rea, sa stii...mov sau rosu hmm...sau albastre ? un albastru frumos, puternic..ca si asa interiorul e alb cu negru si lumini albastre..cred ca ar merge Ms de idee !
imi pare rau...stiu cum e...tot ce e important e ca tu esti bine si ca nu ai patit nimic...daca te intereseaza o pereche de faruri cum le ai tu da-mi pm
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment