HD-32-BlA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mamaaaa au iesit WOW jantele,bv,belea modelul;)cat ti a luat sa le vopsesti?bft!
    AdY_JmL_2015

Comment

• Multumesc mult pt aprecieri !! Am vopsit si jumatate de masina...in fata unde a fost lovita, plafounul si portbagajul...in total, cu tot cu jante a fost 1300 lei

Comment

• Azi sper ca o sa montezi si oglinzile,sunt curios cum arata cu ele pe masina.

Comment

• subscriu cu blocurile optice, parca cere altcv. Jantele is oglinzile sunt foarte frumoase bravo

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
            Azi sper ca o sa montezi si oglinzile,sunt curios cum arata cu ele pe masina.
            Marti sau miercuri montez oglinzile...deocamdata nu am sticlele, sunt pe drum spre mine
            Ceva idei pt blocurile optice ???

Comment

• da, Dectane
              sau lupe Morimoto

Comment

• Poze ceva cu dectane.... lupe morimoto cum face mdaniel67 parca ?

Comment

• Pe fata lupe in far (nu neaparat Morimoto cu toate ca sunt superioare celorlalte) si interiorul vopsit alb sau negru sau alb cu negru iar pe spate ar merge niste stopuri cu geamul clar (vezi ca vinde SDP niste geamuri pentru stopuri cu 50 lei). Dectane nu cred ca face nimic pentru Logan , doar pentru Duster.
                  I changed her oil , she changed my life
                  sigpic

Comment

• Cred ca in locul lampilor astora, ar da mai bine un set stock din acela cu semnalizarea transparenta si date cu lac sa luceasca

Comment

• Ce schimbari pe aici!!! Imi place!
                      MY CLA

Comment

• Multumesc pt sugestii Ma apuc de cautat saptamana viitoare...

Comment

• Teo, sugerez sa dai un search inainte sa vorbesti degeaba
                          Dany, benocleaza-te putin pe AICI

Comment

• Ceva in genul asta am acuma pe masina...numai ca nu sunt de la Dectane Sa vad cum stau cu banii..alea negre imi cam fac cu ochiul....

Comment

• A naibii iesire, nu ai spus nimic sa imi scot si eu betele de pescuit de la naftalina )))
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google