B 112 LrK

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B 112 LrK

Ex b 66 nrv acum B 112 LrK cosmetizat ..
    Sper sa placa ochiului !
    Attached Files

da si tu mai multe detalii..
    sigpic

Comment

pai

Arucri sport Vogtland 3 cm.
      Jante Simone Racing 17 inch cu gume continental sport 3 205/45/17
      Admisie Pilot
      Clean Look
      Badboy Look
      Colantata gri mat (zici ca e sprit chit)

Urmeaza Suspensie reglabila Ta Techinix,jante refecute alta culoare,si ceva sticker bomb dar cand incep sa ma plictisesc

Comment

Pe suspensia reglabila cat ai dat?

Comment

Suspensie reglabila Ta Techinix ii 1343 lei mi se pare super bun pretul tinand cont de cat costa un KW.
          nu sariti cu gura ) kw are deja nume traditie motorsport... bla bla...
          strang si eu bani de asa ceva ) oricum pe drumurile noastre ar trebui senile
          http://www.youtube.com/watch?v=CqjwtuQAk-A

Comment

Da jos rosul din fata...Ii strica tot aspectul...Masina arata bine cu exceptia lui... Pune oglinzi de prestige/mcv culoarea caroseriei... Asteptam mai multe poze din mai multe pozitii...
            MY CLA

Comment

Sau daca tot ai rosul ala la grila acolo fa si oglinzile rosii.

Comment

Da amortizoarele raman cele stock,ca stiu ca alea au o limita si nu poti cobora cat vrei tu masina jos.

Comment

Originally posted by W3f View Post
                  Suspensie reglabila Ta Techinix ii 1343 lei mi se pare super bun pretul tinand cont de cat costa un KW.
                  nu sariti cu gura ) kw are deja nume traditie motorsport... bla bla...
                  strang si eu bani de asa ceva ) oricum pe drumurile noastre ar trebui senile
                  Si ce e asa de extraordinar la panarama asta de suspensie care costa cat un set de amortizoare?numai cand te uiti la pret iti faci deja si o idee la cat de buna e.Cate suspensii reglabile bune ai vazut la 1400ron?eu niciuna.Daca era vreun mare fas era plin forumul de astfel de suspensii.

ON: Masina arata foarte bine,simpla si cu gust.
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Pune poze si cu interiorul ... si sincer chiar iti place culoarea asta ?
                    sigpic

Comment

Colegu,chiar mai pune niste poze cu interiorul cu toata masina.

Comment

Mie unu imi place masina .. Culoarea sigur e unicata!! D Felicitari !!
                        P.S. Mai vrem pozee !!
                        http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

bravo, arata bine colantata culoarea asta, fa ceva cu oglinzile alea ca sunt afara din peisaj, antena mai mica si geamuri fumurii. Respect !!!
                          sigpic
                          The MVP

Comment

Da masina sa inteleg e colantata s-au e vopsita,mai mult colantata zic pentru ca e si mata?

Comment

iti e atat de greu sa citesti 12 posturi de la cap la coada,domnu? Chiar in al 3- lea gasesti raspunsul!
                              MY CLA

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google