Salut. Poate un pic nepotrivit rosul ala acolo( parerea mea). Dar daca tie iti place , asta-i tot ce conteaza. Oricum masina arata bine, sa te bucuri de ea si bafta in continuare !
B 112 LrK
Collapse
X
-
la interior nu am nimic modificat..
Am vrut culoarea asta k nu prea am vazut.. puteam sa imi iau mai inchis da am zis k e mai bine mai diferit ..
Oglinziile si o parte de masina sa fac ceva sticker bomb .. (sunt fan)
Cu rosu ala din fatza... pff multe discutzii si cu prietenii ) .. am zis k vreau ceva colorat sa sparga griul ...pana o sa fac jantele si imi pun sticker bomb..
oricum ma dus ceva investitia asa ca o sa mai astept unpic pana la urmatoarele modificari..
STIMA !!
Comment
-
frumoasa masina....cu gust e super si grila fata cu rosu!!! las-o asa !!! eventual un negru mat sau ceva jantele...
Comment
-
Originally posted by vladoi View PostDa amortizoarele raman cele stock,ca stiu ca alea au o limita si nu poti cobora cat vrei tu masina jos.sigpic
Comment
-
E bataie de cap cu suspensiile reglabile, trebuie sa fii atent sa nu dai mai multe spire pe partea dreapta, de exemplu, decat pe partea stanga, va sta masina o leaca inclinata. Cel mai bine, arcuri H&R http://www.daciashop.ro/arcuri-sport-HR , nu e niciun fel de reclama, zic doar pentru ca am mai vazut colegi de pe forum ca le-au pus pe masini.Prestige Ph2 1.6 16V, 105 hp, Rouge de feu.
Comment
-
arata bine masina pune si tu mai multe poze
Comment
-
Am mai facut una alta .. nu prea sunt eu cu forumuriile.. dar vreau si eu la intalniri
Comment
-
Comment