My Ride--> Logan TAXI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My Ride--> Logan TAXI

Salut, sunt nou p'aici, fac parte din LCT am doar 15 ani si tata detine un golan TAXI achizitionat acu' 3 luni. Are un motor 1.4, benzinar + GPL Power, culoare visiniu + galben.Revin maine cu poze si mai multe detalii

Nu mai bine, mai asteptai 2-3 zile pana faceai poze si pe urma deschideai threadu?...poate te gandeai si la o descriere mai dezvoltata : ce ai vrea sa modifici la ea pana o sa iei tu carnetul sau ce ai modificat la ea.
    Thread poti sa faci in orice zi la orice ora doresti, dar macar fa-l sa fie ceva interesant.Acum poate vorbesti cu moedratorii sa il mai poti modifica.....

Oricum, bine ai venit si multi km fara probleme!!

Comment

da mai multe detalii despre masina....pune poze...Felicitari pentru pasiunea ta la aceasta varsta...Si baiatul meu tot de 15 ani, cat de curand ma intrece) Bafta!
      MY CLA

Comment

Originally posted by PrEsTiGe View Post
        da mai multe detalii despre masina....pune poze...Felicitari pentru pasiunea ta la aceasta varsta...Si baiatul meu tot de 15 ani, cat de curand ma intrece) Bafta!
        Când o lua permisul nici nu mai pupi volan cu el în maşină. Eu aşa fac cu tatăl meu, nu vede volan cât sunt cu el. . Câteodată, când ne suim în maşină din obişnuinţă se duce să se suie la volan şi îl întreb "cauţi ceva?" moment în care schimbă direcţia . Oricum s-a resemnat, când avem drum înafară îşi ia o bere şi mereu zice că şofez mai bine ca el şi că a îmbătrânit, deşi eu nu sunt de acord cu el...
        Last edited by ionescu liviu; 6 September 2012, 23:16.
        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

nici acum nu m-ar lasa...tot e vrea ba sa intoarca masina ba sa o mute
          MY CLA

Comment

Bine ai venit in club !

La fel si eu tot de pe la varsta asta am inceput cu modificarile
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

revin

Pozele:
              1.
              2.
              3.
              4.
              5.
              6.
              Revin cu scuzele de rigoare. Ma cam grabeam aseara.
              Sa revenim: Loganul a fost cumparat acu 3 luni, cu tot cu firma si autorizatie cu suma de 6500 euro. S-a schimbat directia, amrtizoarele fata, azi a plecat la service pentru distributie +pompa apa. Modificari nu prea pot sa fac deoarece este folosita la transport persoane si rarul se face din 6 in 6 luni. TRIST. Are 334000 km si nu este umblat in motor. Cat despre tata nu zice nimic ca ii mai dau o talpa pe strada. Este infundatura si nu trece nimeni. Astept idei de la voi. Vor fi bine venite. Imi plac boxele care zguduie masina dar deocamdata am un hu sony xplod iar boxele sony. Ramane sa achizitionez 2 boxe ovale pt spate deoarece am gauri ovale si nu trebuiesc decat montate.Sper sa va placa

Comment

Salut bine ai venit pe forum are ceva km masinuta .Pentru inceput eu zic ca ar fi mai ok daca ai lua jos autocolantele acelea de pe faruri si de pe bara spate si chestiile alea stralucitoare de pe bara din fata si capacele ar arata mai bine vopsite pe negru macar .Asta este doar parerea mea daca tie iti place este ok

Comment

Ai putea sa-i pui niste jante usoare cu dimensiuni sotck(gen wolfrace ultralite , ats cup etc.) imbunatatesc aspecdar si consumul/manevrabilitatea masinii...
                  In rest incearca sa o tii cat mai ingrijita ... bafta!
                  I changed her oil , she changed my life
                  sigpic

Comment

Pe bara spate la numar este vopsea neagra si nu am culoarea masinii. Autocolantele de pe far le-am pus pana voi face un bad boy look. La jenti ma gandeam de pe acum deoarece nu vreau sa schimb cauciucurile de pe jentile astea in fiecare iarna...Trebuie sa achizitionez urgent 4 jenti tabla/aliaj bune la pret, cu sau fara cauciucuri iarna + 2 cauciucuri vara. Cine are sa ma anunte

Comment

Uite aici jante frumoase pret bun !
                      I changed her oil , she changed my life
                      sigpic

Comment

aceleasi vise le aveam si eu despre masina la 15 ani...dar cand faci 18 si iei permisul o sa iti treaca pentru ca ai sa vezi ca nu sunt bani)

Comment

salut... si eu cu ceva timp in urma tot asa gandeam....ca vreau jante mari suspensii nebunii la motor dar cand dai din banii tai sa faci ceva nu mai este chiar asa .... daca iti da tata este ok. dar nu cred ca se merita sa bagi multi bani intr-un taxiu....poti face mici modificari de bun gust si pentru confort. multa bafta

Comment

Scuza-ma, dar cum adica 6500 de euro? Adica asa scumpa e firma si autorizatia?
                            Cu masina eu zic ca totul depinde de tatal tau, mai ales daca foloseste masina zilnic si nu are chef de bagat bani aiurea in ea pe modificari care nu-i aduc nici un folos/bani...
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Mda masina este folosita zi de zi. Si da atat de scumpe sunt. Autorizatia costa 3000euro plus firma plus aparatu de taxat si ala aproape 1000euro si restu masina si firma

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google