astazi masina mea a primit manere exterioare in culoarea caroseriei! multumesc tare mult lui Augustin Lisaru care mi le-a trimis si mi-a "indrumat pasii"!!! cateva poze...
BT 20 LEA- Un LOGAN Cometa
Collapse
X
-
-
Comment
-
Salut.Sa le stapanesti sanatos.
Cine mai vrea manere sa ia legatura cu mine.Intrati pe link-ul din semnatura.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
multumesc Augustin! le-am luat de la tipul de mai sus cu 100 lei!
Comment
-
Salut.Apropo,ai rezolvat problema?
Si cine cunoaste pe lucialina(Lucian) pretul este de 100+transport.La 2-3 seturi se face reducere la 100lei/set ,si transportul inclus.
Vorbiti cu Lucian si vedem cum facem.....
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
am rezolvat! era din reglajele tijei! nu era mare problema dar eu nu am stiut cum....merci inca o data! se vad super bine!!!
Comment
-
ma poate ajuta cineva cu niste poze cu kittul de tuning de la Dacia? numai eu nu gasesc...
Comment
-
kit dacia
uite cateva loganuri care au kit de la dacia, mai este si o grila fata dar nu o gasesc. oricum din ce stiu eu un kit dacia are urmatoarele : grila fata, praguri laterale, eleron luneta si portbagaj, difuzor aer spate, elemente aer bara fata.sigpic
The MVP
Comment
-
pentru ca am facut cu masina 25 000 km astazi am schimbat uleiul , filtrul de aer si bujiile! ulei am pus Mobil 1 New Life 0W40 pe care l-am luat din Selgros la oferta cu 180 lei! in metro e 260 lei... din cate am vazut!
doresc sa ii multumesc si lui Silviu_79 pentru piesele trimise: filtru ulei, aer si bujii!
Comment
-
bujiile sunt cele de origine luate de la Silviu_79 si au costat 60 lei... parca!
Comment
-
Buna sera! Am vazut ca esti interesata de ornamentele alea de tuning originale...daca ajungi pe la iasi, la magazinul BRAS au seturile alea la 5,5 mil. Un set contine: ornament bara fata, difuzor bara spate, praguri si,nu sunt foarte sigur , dar ar trebui sa aiba si eleron portbagaj si grila de la masca. Daca esti interesata o sa merg pana acolo si iti spun exacat ce contine un set. Succes in continuare la personalizat loganelul!
Comment
-
merci tare mult Henke pentru "calauzire"! unde este magazinul asta Bras? e reprezentanta Dacia cumva?
Comment
Comment