cauta CT08GNT pe forum si o sa vezi ....a schimbat fata de ph2 cu ph1, ca spatele se potriveste fara modificari...
BT 20 LEA- Un LOGAN Cometa
Collapse
X
-
am cautat dar nu am gasit! eventual si niste poze daca se poate cu modificarile...merci!
Comment
-
-
merci Silviu_MM! am trimis un mesaj!
problema e ca el a facut modificarea din ph2 in ph1! am inteles ca pentru a schimba fata de ph1 in ph2 trebuie taiata un pic din nu stiu ce ca sa intre bara !
Comment
-
@alexcomisaru: eu ma refeream doar la bara spate ca se potriveste fara modificari :p
am vazut azi in cta un abs plus ph1 modificat si fata si spate in ph2...da n-am apucat sa-i retin numarul...daca il mai vad,promit ca il opresc sa-l intreb ce si cum...chiar merita modificarea ca imediat sare-n ochi...sigpic
Comment
-
@bleizer - toate posturile tale de azi , au la final trimiterea catre masina ta "ca sa-si faca o buna idee " . Stii tu sigur ca interiorul masinii tale e de bun gust ? Fa-ti topicul tau si lasa-i pe altii sa dea note !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
merci tare mult de felicitari!
ca multi altii de pe acest forum, detinatori de logan, vreau si eu sa imi pun o a doua plafoniera pentru locurile din spate! ma poate ajuta cineva cu sfaturi, poze si un eventual tutorial? care ar fi cel mai bun loc pentru amplasarea acestei plafoniere? multumesc!
Comment
-
merci tare mult! trebuie sa fii perseverent si sa nu te lasi batut! eu am cautat cam un an!
cine stie de montarea celei de a 2-a plafoniere? poate un tutorial de la Cristi Streulea!!!Last edited by lucialina; 5 March 2010, 22:23.
Comment
Comment