trebuie data bara jos dar la o adica doar pe culoarea noastra "merg" croamele. daca sunt de bara MCV le vreau eu. intregi
BT 20 LEA- Un LOGAN Cometa
Collapse
X
-
masina e pe benzina deci nu te pot ajuta si sa ti le dau tie...le mai las pana ajung la un service!
Comment
-
pentru ca am promis poze cu bara iar vremea s-a facut buna (in sfarsit!!!), iata-le!
masina a beneficiat azi de spalare si ceruire cu produse foarte bune!
Comment
-
Salut.
Lucian,tu ai folie pe luneta,da?
E pusa pe dinanutru(asa ar fi normal)sau pe dinafara(cum am auzit pe cineva)?
Numai bineUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
da, am folie pe luneta, cea mai inchisa cu putinta! si e pusa pe interior! are de acum mai bine de 2 ani si nu am nici o problema cu folia! nici de pe luneta si nici de pe geamuri!
cine ma ajuta si pe mine cu un sfat? vreau sa imi schimb stergatoarele! am acum Bosch Aero Twin Retrofit! f multumit de ele si de aceea voi merge pe acelasi model! dilema mea este ca le vreau un pic mai mari si nu stiu care este limita admisa de parbriz! ma puteti ajuta? eventual si ceva poze daca aveti cu stergatoare mai lungi montate pe masina, sa vad cat si cum sterg!
Comment
-
caut volan de Duster exact ca cel din poza! L-am vazut la Adrian MRV si m-am indragostit pe loc!Attached Files
Comment
-
-
Originally posted by lucialina View Postcaut volan de Duster exact ca cel din poza! L-am vazut la Adrian MRV si m-am indragostit pe loc!Last edited by ionel89; 27 January 2011, 20:25.
Comment
Comment