BT 20 LEA- Un LOGAN Cometa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Merci tuturor de urari!! Am o rugaminte: dati-mi si mie un sfat despre ce mp3 player sa imi pun pe masina!! Caut de vreo 2 saptamani si nu reusesc sa ma hotarasc!! HELP ME!!!!
    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Arata foarte bine bordul,mai exact luminile.Imi plac si manerele.Eu am avut un Pioneer luat din Carrefour,nu sunt pretentios.Am fost multumit de el.Depinde si cat vrei sa investesti.
      Succes in alegerea CD-player-ului!
      Last edited by D-FENS; 22 July 2008, 22:00.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

As fi dispus sa dau in jur de 700 lei!! Ce pot sa iau bun? Poate si modelul de mp3?

Comment

Salut..Frumoase modificari....
          intrebare...Ce culoare e acum bordul alb sau albastru deschis?....Si eu tot la ciprishor mi-am schimbat lumina in alb si parca nu se vede asa

cat despre casetofon...Nu ma pricep prea bine dar ca sfat iti recomand sa cauti ceva care sa aiba lumina precum lumina de la bord si de la butoane..Ca sa nu faci un brad de craciun...
          incearca sa cauti pe www.Be-loud.Ro au cate ceva pe acolo
          spor la treaba in continuare si te asteptam pe la iasi la intalniri
          0.9 tce SL plus

Comment

Din cate stiu eu ledurile sunt blue-ice dar nu stiu sigur! Asta si vreau sa fac...Sa caut ceva asemanator la lumini da nu gasesc! Stie cineva ceva?

Comment

Poti sa il iei pe care-l vrei si sa-i schimbi lumina ulterior. Vorbeste si cu ciprishor, poate te ajuta.
              GL-22-TOF

Comment

M-am gandit si la asta dar pe de o parte nu as prea vrea sa umblu in el, iar pe de alta parte nici ciprishor nu stiu daca se baga!!!

Comment

Sincer, la CD-playerul Philips original sunt 21 leduri care se schimba mult mai usor decat cele din bord. Acum depinde si de mp3.
                  Incearca sa cauti ca trebuie sa fie si cu lumina alba sau chiar albastra. Daca nu gasesti nimic bun, poti recurge la varianta de mai sus.
                  Oricum, arata rau cu lumina portocalie la CD si alba la butoane.
                  GL-22-TOF

Comment

Stiu si eu ca arata rau da asta e pana gasesc mp3 playerul! Sper ca mult s anu mai stea asa!!

Comment

Uite un cd-player care mi-a ramas la suflet...Are usb si comenzi pe volan si e Blaupunkt...Mai multe nu stiu.
                      Eu acum am pe masina Sony cu mp3 dar fara usb luat de la Domo si 4 difuzoare tot Sony...Succes la alegere.
                      sigpic

Comment

ce ziceti de asta? As vrea ceva tot sony ptr ca deja am pus boxela care sunt sony?

Comment

sau de asta???

Comment

Cred ca gt620 ar merge mai bine....Parerea mea....Ma refer la aspect ca dupa datele de pe site gt420 e putin mai bun....Acum tu hotarasti
                            0.9 tce SL plus

Comment

In chestii de astea apelez si la prieteni! Merci de sfat! Astept alte pareri!!!!

Comment

Asta zici k e al meu frum oricum ai grija de ea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google