Ok..Mersi frumos
BT 20 LEA- Un LOGAN Cometa
Collapse
X
-
Iata cateva:
aparatori noroi si protectii aripi de la dealer( nu mai stiu cat am dat da vezi pe siteul lor)
cotiera de la dealer 320 lei
capat teava cromat dealer 60 lei
huse logan 159 lei
folie geam fata spate luneta 500 lei
boxe Sony Xplod XS F1335 pe 3 cai toate 4 160 lei
mp3 player Sony CDX GT 420 U 500 lei
perii geam cromate ( o sa pun si o poza si cu astea si cu mp3 maine) 40 lei
manere argintii de la Silviu_79 ( nu mai stiu cat am dat)
filtru habitaclu carbon 70 lei
Comment
-
Am uitat sa spun de modificare culorii bord in alb rosu si mocheta portbagaj tot de la Silviu_ 79
Comment
-
Spor in continuare la imbunatatiri !
Te asteptam cu poze sa vada sa ochiul nostru
Comment
-
Uita-te in urma si vei vedea si poze! Lista am facut-o ptr ca am fost rugat...
Comment
-
Si eu as fi interesat de modelul ala de boxe pentru ca am Sony Xplod CDX-A 250, cu putere 4x50 W dar nu stiu sigur sa imi iau :
- SONY XS-F1335
Diametru 13 cm
Putere 160 W
Coaxial cu 3 căi
109,90 RON
-SONY XS-F1725
Difuzoare coaxiale pe 2 cai
Diametru - 16.5cm
Putere de ieşire de 190 W
125 RON
Nu stiu daca e vreo diferenta la montarea celor de 16.5cm sau celor de 13 cm.
ca la pret nu difera chiar foarte mult.Last edited by Guest; 7 August 2008, 03:12.
Comment
-
Cele de 13 iti intra perfect in locurile deja facute in fabrica iar la cele de 17 tre sa mai modifici ceva. Cum vrei!! Si cele de 17 din cate vad sunt pe 2 cai....
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos ...Si multi km fara probleme ...Masina arata ok singura chestie culoare huselor cred ca e cam nepotrivita...In rest totul e cu bun gust...in ceea ce priveste cotiera stiam ca e ceva mai ieftina la dealer undeva pe la 200 lei dar cum ai zis merita baniiLast edited by gmv97; 7 August 2008, 10:32.In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
husele mie mi-au placut ptr ca e ceva negru cu rosu iar masina e un kissfm si asa era si tapiteria...Dar fiecare cu gusturile lui! Si ultimele upgrade-uri: MP3 player SONY CDX GT 420 U si perii geam cromate
Comment
-
Datorita lui Silviu_79 am acu consola centrala prestige! Voi reveni cu poze...
Comment
-
Ultimele achizitii dar sper nu si ultimele: suporturi numere de la Costin (merci mult!!!)
Comment
-
Acu am si stergatoare Bosch aerotwin!!! Recomand... Sunt f bune!!!Last edited by lucialina; 16 October 2008, 08:37.
Comment
-
92 lei... Si nu vreau sa imi iau apararea ca am dat atat de multi bani dar sunt super OK! Merci de urari!!!
Comment
-
Eu am de 3 ani din astea si sunt foarte multumit, isi merita toti banii. In toamna asta o sa le inlocuiesc cu unele noi, de acelasi tip. Merita din plin investitia.
Felicitari pentru achizitie.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
Comment