BT 20 LEA- Un LOGAN Cometa
Collapse
X
-
Comment
-
-
frumoasa masina...
Salutare,
Am si eu un Logan Facelift Laureate noua, de 2 saptamani....
Ce " imbunatatiri de look" credeti ca as mai putea sa ii fac ??? Ceva care sa se potriveasca unei "proprietare"
si sa nici nu coste f mult??? Sunt noua pe forum si astept sugestiile voastre !
Comment
-
pt un Logan ca acela nu stiu ce ai mai putea sa-i pui in plus...E frumos asha cum arata..Eventual niste jenti de aliaj, folie, huse frumushele pe scaune, si poate si vreun sticker ceva cu vreo floricica pe undevaOriginally posted by KITY View PostSalutare,
Am si eu un Logan Facelift Laureate noua, de 2 saptamani....
Ce " imbunatatiri de look" credeti ca as mai putea sa ii fac ??? Ceva care sa se potriveasca unei "proprietare"
si sa nici nu coste f mult??? Sunt noua pe forum si astept sugestiile voastre !
Comment
-
Ar trebui sa le iau pe rand ca am pus cam multe si nu cred ca as mai sti cat am dat pe toate ! Te intereseaza ceva anume? Daca nu o sa incerc sa fac o lista cu tot ceea ce am pus si cat a costat fiecare in parte! Cred ca totusi destul de mult..... O sa revin cu lista maine!
Comment
-
Vedeti unde postati mesajele voastre..... Fa un thread separat cu masina ta
Comment
-
pai dak nu e deranj prea mare...As prefera o lista facuta cu toate accesorileOriginally posted by lucialina View PostAr trebui sa le iau pe rand ca am pus cam multe si nu cred ca as mai sti cat am dat pe toate ! Te intereseaza ceva anume? Daca nu o sa incerc sa fac o lista cu tot ceea ce am pus si cat a costat fiecare in parte! Cred ca totusi destul de mult..... O sa revin cu lista maine!
Comment
-

Comment