eu am zis de becul de pozitie...si pe mine m-a dezamagit! cu toate ca cei de la Piatra Neamt ziceau ca sunt la fel la culoare cu cerculetele...
BT 20 LEA- Un LOGAN Cometa
Collapse
X
-
-
asa sunt ele! am luat pachetul de faruri si stopuri de la MegaDrive cu 390 lei! am lupa si pe faza lunga...
Comment
-
sunt multumit!!! se vedeau f bine si cu becurile lor dar eu am schimbat si am pus niste becuri philips bluevision!
Comment
-
sunt superbe ! insa am o intrebare , in cat timp ai montat ?
sunt superbe ! insa am o intrebare , in cat timp ai montat ?
Eu am un Ambiance din 2005 , este o masina simpla cu o lista lunga de "fara" am 55000 Km cred ca trebuie sa ma gandesc la schimbarea distributiei si sa fac cateva schimbari .
Imi aduc aminte cand am parcat-o in fata blocului , imi venea sa nu ma mai despart de ea . Dupa o saptamana am plecat in excursie cu familia ,avantajul meu a fost ca eram singura care avea carnet , asa ca m-am acomodat repede si am constatat ca nu mai este nevoie sa merg la sala de sport , ( volanul se misca daca ai forta , pedalele te avertizeaza ca trebuie sa te misti usor ... si multe altele ) .
Acum ca am si o KIA pot observa diferenta ,innnsssaaaa tot LOGANUL meu este prima iubire .
Comment
-
odata cu primavara si ultimele upgrade-uri!!! merci tuturor ptr incurajari!!!
Comment
Comment