BT 20 LEA- Un LOGAN Cometa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bras e in podu de piatra,chiar langa renault,de la gara tot inainte vreo 500m
    God is my copilot

Comment

• Originally posted by lucialina View Post
      merci tare mult Henke pentru "calauzire"! unde este magazinul asta Bras? e reprezentanta Dacia cumva?
      Unde este magazinul ti-a explicat colegul nostru b76sbl... Au un service autorizat dacia chiar langa reprezentanta renault din podul de piatra. Magazinul este inainte de service. E un magazin mic si amarat. Am fost astazi pe acolo sa fac comanda de un chit din asta pentru ph2 sa-mi pun si eu la loganel, numai ca pentru ph2 au spus ca ajunge in jur de 18 mil...cam mare diferenta intre ele (5.5 mil si 18 mil)... Succes!

Comment

• hai cu pozele la fetele de usi sunt curios cum arata!

Comment

• sal....frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos ..multi km fara probleme...

Comment

• la cererea unora si pentru ca tot s-a asezat un pic praful pe aici revin cu pozele facute la noile panouri usi! sunt cele de pe laureat ph2 luate de la userul Teleanu! super om cu un caracter de laudat...
            si o "mostra de curatenie" pe masina mea! nu imi place dar asta e...
            Attached Files
            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Ce bine dau fetele astea de usi
              sigpic

Comment

• lucian, foarte frumos, sa te tina!

P.S: poate vine niste buget si pt noi !
                My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• Arata super bine merita,s-au potrivit la fix sau ai facut ceva modificari?

Comment

• singura modificare pe care am facut-o este schimbarea tijelor care actioneaza deschiderea masinii din interior! cele vechi au fost schimbate cu unele de pe acelasi ph2 pe care au fost si panourile!
                    se puteau modifica si tijele vechi dar am ales sa le inlocuiesc!
                    merci mult pentru urari, baieti!

Comment

• interiorul arata mai primitor acum. nu zic ca interiorul de la ph2 rupe gura targului, dar este mult schimbat fata de ph1, unde erai inconjurat 100% numai de plastic. felicitari pt investitie.
                      sigpic

Comment

• frumos Luciane. cat a costat investitia?
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• frumos vin fetele,da un alt ''aer" la interior acuma,sa le stapanesti cu placere,numai bine
                          God is my copilot

Comment

• investitia a fost de 650 lei! merci mult!
                            salut, Tudor! te asteptam la intalniri! urmatoarea peste 2 saptamani pe 14 februarie!

Comment

• foarte frumos arata mai ales ca si tapiteria e in ton

Comment

• sal..foarte frumose noile panouri de usi .....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google