Cristi de la Piatrea re montata a doua plafonirea si Dsign o are montata recent...cauta pe My ride masinile lor si vezi ce gasesti
BT 20 LEA- Un LOGAN Cometa
Collapse
X
-
merci tare mult!
astazi am obeservat la masinuta mea ca in timp ce semnalizam stanga se auzea un sunet cam ciudat fata de cel normal de semnalizare! ceva asemanator cu atunci cand e un scurt circuit! m-am uitat daca semnalizarea functioneaza dar se aprind doar becul din far de semnalizare stanga si cel din aripa! cel din spate nu se aprinde! e un scurt sau e becul din tripla ars?
Comment
-
scurt nu cred ca e... asa am patit si noi si era doar becul din tripla
Comment
-
am rezolvat! era un contact imperfect!
masina mea a primit incaltarile de vara! scuzati data dar nu am mai stat sa o setez cand am deschis aparatul...
Comment
-
bravo! Si noi trecem cat mai repede pe vara... si evident AZOT!
imi plac jantele tale.nu te-ai gandit nicodata la arcuri sport ?
Comment
-
ai dreptate, Roy! atat timp cat avem drumurile astea nu voi pune niciodata arcuri sport! asta daca nu vreau sa imi clantane toti dintii!
Comment
-
Ia cara ceva mai substantial asa cu ea (ciment cam 200-300 kg, faina...) si sa vezi cum se lasa ca si a noastra s-a lasat.(bine dar noi avem 72000 km)
Comment
-
merci mult! care sorturi? poate scap de ele... dar baghetele raman acolo!
Comment
-
Originally posted by lucialina View Postla cererea unora si pentru ca tot s-a asezat un pic praful pe aici revin cu pozele facute la noile panouri usi! sunt cele de pe laureat ph2 luate de la userul Teleanu! super om cu un caracter de laudat...
si o "mostra de curatenie" pe masina mea! nu imi place dar asta e...
ce parere ai de panourile mele???Attached Files
Comment
Comment