un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc,ma bucur ca v-a placut rosioara !
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Frumos loganul Dane si fffoarte curat.O poza cu masina ta de la intalnire, la Bucuresti.
      Attached Files
      Last edited by felixb; 25 October 2008, 23:01.
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Curata? Jos palaria atunci

Comment

• Foarte frumoasa si facut mult bun gust..S`o stapanesti sanatos dane..Te mai asteptam la intalnirile din galati..Pana atunci toate cele bune

Comment

• Arata ca in ziua cand a iesit din uzina felicitarile mele si respect pentru munca depusa!

Comment

• Frumoasa tare masina...........Felicitari si spor i continuare!!!
              MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Originally posted by laur200445 View Post
                Arata ca in ziua cand a iesit din uzina felicitarile mele si respect pentru munca depusa!
                Multa lume mi-a spus ca arata ca noua, cu toata ca au trecut 147000 de km si 3ani jumatate peste ea.Fara nici-o exagerare cred ca am mai cheltuit inca un sfert de Logan cu intretinerea,daca sta murdara mai mult de 3 zile este lucru mare,atat interior cat si exterior,sunt bolnav cu spalatul masinii.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• 147 000? Unde i-ai facut man?
                  Cumpar volan de Duster

Comment

• Numai si numai pe strazile din Romania,si eu ma mir cateodata,dar fac socoteala si se aduna,nu am zi fara 100 de km ,cel putin, si cel mai mult am facut aproape 1300 km intr-o zi.Cand calculez benzina aproximativ cosumata,ma trec fiorii.
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Cateva mici modificari,difuzor bara spate,suport ochelari si un super detector de radare.
                      Attached Files
                      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Faina Dane. Pe la noi cand mai vii? Auzi ce-i cu Beltronics-ul de sub capota? Cat si de unde ? Si difuzorul. Toata stima Dane. Fain baiatul asta

Comment

• Super frumos...Spuneai intr-un post al tau de pe forum ca nu iti da detectorul alerme false...Dar la statiile peco tot suna nu?
                          Hai sa facem un "targ" ne vedem duminica si mancam un gratar dat de galateni?
                          sigpic

Comment

• Niceee
                            1. La fel de curata
                            2. Achizitie cu acelasi bun gust
                            3. Montaj exceptional

Bravooo!!!
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• La benzinarii,magazine sau alte cladiri cu sisteme de deschidere automata ,bipaie scurt si apoi proceseaza,daca stai pe loc mai da cate un bip la 30 de secunde.Are 3 moduri,autostrada,oras si o combinatie oras-autostrada.Va multumesc ca va plac modificarile !
                              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Frumos Dane. Cat a costat difuzorul si de unde l-ai luat?
                                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google