un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Super masinuta.Imi place.
    sigpic

Comment

• frumos frumos..felictari..arata super..asa cum ati spus si dumneavoastra in timpul zilei nu mai aveti nevoie de faza scurta ..pacat totusi ca nu le-ati si vopsit ar fi aratat super
      0.9 tce SL plus

Comment

• Imi place foarte mult masina !
        Cat te-a costat grila fata ?
        Sa ai grija de ea !(e foarte ingrijita)
        http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• re

ceva pe fuga, sper sa-ti faci o imagine, daca nu ti le-ai luat deja
          Attached Files

Comment

• Am gasit la o firma din Iasi 7,5''x18'' dar costa enorm,ce naiba dau pe jante cat costa jumate din masina.Daca nu gasesc la un pret atractiv pun acelasi model pe 6,5''x15'' pe care le-am gasit la 1100 roni.Deocamdata stau in asteptare,intentionez sa dau avans la alta masina.
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Super misto arara ledurile pusein faruri, as vrea si eu dar nu stiu de unde sa cumpar ledurile si nu stiu nici daca ma descurc sa le pun....

Comment

• si daca bagi un avans pt alta masina ..cu "vranceanca" ta ce faci ?

Comment

• O tin pentru nepoti sa aiba si ei masina tunata !
                  LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• schimbat sau nou?...asta e intrebarea... mie imi pare ca ai faruri noi.........parerea mea!
                    sau nu?
                    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• aceeasi impresia mi-a dat-o si mie. si m-am ocntrazis cu cristi3775 ca zicea ca sunt primele faruri... sa vedem ce zice proprietarul.

Frumoasa masinuta, imi place ca e ingrijita. Sa o stapanesti sanatos si sa le-o dai nepotilor.

PS: ce va fi noua masina?
                      sigpic

Comment

• Care primele faruri?
                        Ati uitat ca eu am avut pana acu' vreo 3-4 ore primele faruri(modele)? Stiu ce sunt!
                        Mie imi pare ca sunt noi,... si greu pot fi convins ca nu e asa!Si daca vreti pot spune si de ce...........
                        aham......Restul e LOGAN

Comment

• Geamurile de lafar se potrivesc de la cele stock oare? ca am avut un scurt ceva si mi s-a ars becu de la unul dintre faruri dar mi-a parlit putin si un geam deala si ma gandeam daca pot sa iau geamu de la un far stock sau nu se potriveste?

Comment

• E modelulu nou de faruri cu 2 lupe si schimbate leduri la cerculete...Spor la treaba Dan...
                            @blaze2K nu sunt la fel ca design al sticlei,cea de angel e clara si cea stock nu, ca dimensiuni cred ca sunt la fel....
                            sigpic

Comment

• Era suficient...'noile faruri' nu si cu noile.... si cu schimbate...
                              Oricum arata foarte bine asa cum sunt!
                              Felicitari!
                              aham......Restul e LOGAN

Comment

• Ma refer daca capacu ala (geamu de deasupra) se poate de la un far stock la modelul asta de far.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google