un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dane..cum bat farurile astea?Eu am aici un vecin cu Logan cu faruri ca a tale..doar ca au numai o lupa..pe scurta..da bat aiurea..imprastiat si scurt.Cred ca , cu proiectoarele vad mai bine ca el.Ce se poate face sa bata mai bine?Ma gandesc ca cine le cumpara..nu le cumpara numai ca arata bine..trebuie sa fie si "functionale".Tu acuma ai lupa si pe lunga.Cum vede?Si scurta ..cum iti bate?
    Last edited by soboBN; 7 February 2009, 01:06.
    Cumpar volan de Duster

Comment

• pai merge reglate nu?

@soboBN zi-i prietenului tau sa dea pe la un service sa i le regleza. il costa 20 RON. ;) sau sa puna xenon si sa dea iar la service eptnru reglare
      sigpic

Comment

• Ok.O sa-i spun.Eu ma gandeam ca nah..fiind tuning le fac mai mult pentru aspect si ca lupa nu imprastie lumina asa bine pe drum.
        Cumpar volan de Duster

Comment

• Dane spune-mi si mie te rog care este cauza de a inceput s-a mi se topeasca farul,in zona becului de faza lunga,mentionez ca am xenon numai pe faza scurta de 55w

Comment

• Voi aveti xenon pe scurta de 55w cred ca un 35w era suficient,eu doar pe lunga am pus de 55w.

Comment

• Aoleu ce s-a mai discutat aici ! Am lipsit 2 si am ramas in urma. Hai sa o luam in ordine, @sibianul sunt faruri noi cu iluminarea cerculetelor schimbata,adica am cumparat alt set de faruri cu 2 lupe noi sa ma joc cu ele. @blaze2k zilele astea voi desface farurile originale si te anunt daca se potrivesc geamurile la astea cu lupa. @florinred becul pe care il folosesti la faza lunga nu este tratat pentru ultraviolete si de aia topeste sticla farului,cred ca este un bec cumparat de la targ,foloseste H1 de la philips. @SUPERCAR daca pui 55w pe scurta nici nu mai folosesti faza lunga dar nici nu deranjezi pe cei din fata,daca este reglat bine. @iamagi cred ca noua masina va fi un VW Jetta 1,4 de 160 de cai ,am mers cu una, o visez si noaptea.
              Last edited by dan.gutu; 8 February 2009, 19:18.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• buna algere dane ..1.4 tsi este un motor f elastic , am mers si eu cu asa ceva ....inceraca si 1.4 tjet de la fiat (150cp)

Comment

• Eu nu as merge pe Fiat.Mai bine ramai la Vw
                  Cumpar volan de Duster

Comment

• dupa ce dai clemele sticlei jos cum ai desfacut sticla la far..geamul...greu??
                    inapoi l-ai lipit cu ceva anume[geamul]?? silicon ceva? cu ce anume?

Comment

• Cu o surubelnita mai lata in gura,bagi intre ''sticla'' si corpul farului,si fortezi putin, faci manevra de jur imprejur.Manevra trebuie inceputa de la partea mai ascutita a farului.De lipit folosesti silicon transparent rezistent la apa,dupa ce in prealabil ai curatat canalul ala unde intra ''sticla'' farului.
                      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• pot certifica ce a spus Dan. Eu am lipit cu silicon amandoua farurile apoi pe unul a trebuit sa il desfac pentru ca cel care mi l-a "reglat" la rupt in interior. L-am desfacut de cel putin 5-6 ori in cateva ore (nici nu mai stiu exact numarul). Oricum s-a desfacut mai usor decat farul stoc la care mi s-a rupt o clema din aia de plastic cand am vrut sa il desfac.
                        Ca si concluzie, cel care a ramas lipit cu silicon nu se abureste si nu intra apa in el. La celalalt cand am spalat masina la perii nu a "luat apa", dar cand mi l-au spalat "smecherii" la jet mi-au bagat efectiv apa in el de zici ca intentionat au urmarit asta.
                        Concluzie: dupa ce desfaci farurile si "lucrezi" la ele da-le cu silicon (eu am folosit din ala "ordinar" de bucatarie). PS nu da prea mult ca sa nu te chinui cand o sa le mai desfaci

Dane: o sa te sun pentru cateva minute zilele astea. Sper sa nu te deranjez, dar am nevoie de ceva sfaturi vis a vis de farurile astea
                        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Fara probleme,sunt deschis la discutii ,nu ma deranjeaza nimeni ! Ma bucur sa va fiu de ajutor si sa va impartasesc greselile sau satisfactiile mele in ceea ce priveste Loganul.
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Salut...Dane....ma rugat @euromarket sa te intreb cum ai desfacut farurile....si cum sa faca sa nu le strice...vrea sa le vopsesca si sa schimbe becurile

Comment

• Am vrut sa fac o filmare cum se desfac, dar din pacate apucasem sa deslipesc geamurile la farurile care au fost pe masina.Am scris si mai sus,este usor,cu o surubelnita mai lata in gura se baga intre geam si corpul farului,fara frica, nu se intampla nimic,masticul ala care este pus acolo nu este asa calitativ si cedeaza foarte repede.
                              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• dane discurile ventilate s-au potrivit perfect? sunt de la diesel?si cat ai dat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google