Pana la urma au ramas cate 36 leduri de 5mm la 170 grade,pe fiecare cerculet ,munca de om nebun,sa aliniezi 36 de leduri la egala distanta,sa le mai faci si legaturile,dar ce nu face un pasionat pentru Loganul lui.Ganditiva, este un cerculet de 5mm latime unde s-au dat 72 de gauri de 1mm, la o distanta de 2mm intre ele.
un logan oarecare
Collapse
X
-
Felicitari pentru masina si pentru faruri!!!!!De cateva zile ma tot uit la faruri si ma gandesc serios sa imi fac si eu asa ceva...arata prea bestial!!!!
O intrebare am...unde se gaseste bec dinala de semnalizare colorat?Multumesc!sigpic
Comment
-
prea frumoasa masina!facuta cu muuuuuult bun gust si cu si mai mult cap!un om cu adevarat pasionat!sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de fiecare km facut cu ea!e printre preferatele mele!bravo!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
@danielliviu-Am vrut initial sa le fac cu SMD-uri, dar trebuia sa fac un cerculet pe care sa le lipesc,cred ca era mai mult de munca. @Thejock3r-Cand vreau eu si am rabdare chinezii raman prosti @lupulucian-Cred ca masina asta o sa ramana la nepoti,m-am atasat prea mult de ea ca sa o vad la altul. @Dragman-Farurile le poti face asa mai usor decat crezi,dar trebuie rabdare.Bec pentru semnalizare se gaseste in comert sau ia legatura cu userul Sonykel. @ingerulol - Am bara de MCV dar trebuie vopsita si nu am avut timp.Oglinzile asa le-am cumparat cu capacele rosii,cred ca acum se gasesc mai usor pt ca am vazut multe Fh2 rosii, cu oglinzi asa ca ale mele. @odorog- Ma bucur mult, ca masina mea este, printre preferatele tale. Intr-un cuvant va multumesc la toti pentru aprecieri ! Fara ajutorul si criticile voastre nu as fi reusit sa fac masina asa,mai urmeaza si alte surprize.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
super frumoasa masina ,la asta ma gandeam si eu (daca gasesc negre pe interior)....chiar super au iesit ....normal farurile sunt copie de BMW iar la BMW par mai agresive ....crezi ca daca ai pune niste pleoape ar da mai bine ???? parca sunt asa golase ochiurile alea doua ...nush zic si eu o parere .parca sunt mai mici in raport cu farurile si cu o pleoapa sa mai compensezi.Last edited by dekony; 21 March 2009, 11:07.sigpic
Comment
Comment