un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dane,vazand minunatia ta de masina,mis-a facut un dor de tine!
    as vrea s-o vedem live la galati!
    cand ne onorezi cu prezenta ta?
    Last edited by valeriuciprian; 3 April 2009, 09:14.
    Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
    Andreea Trifu

Comment

• Originally posted by dan.gutu View Post
      Pai si daca o comandai cu servo (ca se poate),de unde sa stie aia ca nu a fost asa ?
      pai anumite modificari survenite la directie motor .. nu trebuie sa apara in cartea masinii?

Comment

• ce bine a iesit
        sigpic

Comment

• Sefu cat mai tai si cum mai tai ca ma dispera ca nu intra sub capota si ramane cam jumate din latime afara.Merci mult.Da vezi ia de te gandeste sa nu ma trezesc fara bara

Comment

• Maine caut bucata taiata o pozez si o sa vezi de unde si cat am taiat,sa se potriveasca masca.Ai studiat poza ? Vine bine nu ?
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Super dar parca tot mai bine vine pe cea normala.Te rog daca poti sa ma ajuti ca nu "ma mai suport" Merci
              In rest masina ta arata bine

Comment

• Dane tu de unde ai luat grila,ca la noi in Galati nu m-ai gasesc?

Comment

• De la un dealer Dacia,dar am cautat pentru cineva si nu mai au separat.De 2 zile ma strofoc sa caut,ca am vazut undeva, vindea cineva cu 200 roni noua,si numai gasesc unde.
                  LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• daca gasiti grila dati-ne un semn!
                    cat despre masinuta...is fantastic!

Comment

• Acuma cum ai cu angelurile ai rezolvat problema cu ledurile care crapau?

Comment

• imi place, rosie ca a mea, bara ca a mea, vopsita la fel ca a mea ))
                        in schimb ai un minus la jante.. si grila aia care nu imi place :P .
                        si un mare plus pt faruri... exact la fel vroiam si eu sa imi fac, dar din pacate nu prea mai e originala ideea, stiu multi care si-au facut asa .
                        sigpic

Comment

• daca nu te superi.. am imprumutat si eu un pic farurile tale sa vad cum stau pe a mea ))
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Le-ai potrivit si arata foarte bine masina !
                            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• frumos domu' Dan, frumos ;)
                              ai grija de ea sa aiba si ea de tine ;)
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• faina grila...mai pune ceva poaze daca vrei...sa vedem cum sta :P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google