un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am incercat si inainte,cum a zis lupulucian ..dar mi s-a parut aiurea si deaia nu am mai urcat poza .Am facut-o acum in 2 moduri.
    Attached Files
    Last edited by soboBN; 15 April 2009, 16:32.
    Cumpar volan de Duster

Comment

• Felicitari pentru masina...arata super...incearca sa vezi cum s-ar aseza o folie neagra mata pe capota in forma de V ceva gen cum are Radu_Lyn. Pe la Iasi e 60 de lei o foliere neagra pe capota si iti face in jumate de ora... www.folieri.ro
      Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

• pune-i si pe plafon si deja o faci ca a mea ... http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=109
        se pare ca aveam dreptate acum 2 pagini cand ziceam ca o sa ajungem sa avem masini la fel
        am mai vazut vreo 3 loganuri prin constanta facute ca a mea... ca sa nu mai zic ca chiar ieri cand am fost la intalnire... un coleg si-a facut masina cu autocolant ca a mea :|:|:|:|
        Last edited by Pigoo; 4 May 2009, 16:35.
        sigpic

Comment

• dane ,ce vei face cu loganul ? il vei pastra ? sau il vei vinde ?

Comment

• Sal

Spune-mi te rog cat te-a costat bara fata mcv si geamurile electrice( cu tot cu montaj).Daca ii fac insonorizare la usi se mai aud scartaieturi/zgomote( tu ai probleme de genu asta, cu zgomotele din usi si scartaituri)?Masina arata excelent, bafta
            Tinc fest !!

Comment

• am auzit ca te-ai inoit ...si ca rosioara este de vanzare

Comment

• Asa este, in seara asta rosioara si-a gasit un alt stapan ,va spun sincer s-a rupt ceva din mine.Poate si noul stapan o sa aiba grija ei macar 50% din cat am avut eu.A fost predata asa cum o stiti,mai putin jantele.Am vrut sa o pastrez dar neavand un alt sofer in familie,sotia nu are permis,mi-am dat seama ca se degrada.Eu am fost mai mult decat multumit de masina,cine zice ca Loganul nu isi merita banii se inseala.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• pai si o sa ne mai vizitezi din cand in cand?
                  sigpic

Comment

• Sa inteleg ca nu mai ai loganul cel frumos?

Comment

• Originally posted by unknown View Post
                      pai si o sa ne mai vizitezi din cand in cand?
                      Cum sa nu va vizitez,zilele astea o sa va prezint si noua masina.Ce daca este alta marca,aici mi-am facut multi prieteni si am invatat multe.O sa ii deranjez pe cei de la Bucuresti si Galati la intalniri, si de cate ori pot la intalnirile nationale.
                      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• mare pacat ...cred ca e foarte greu sa te desparti de el...mai ales la cata munca ai depus pt el ... sa speram ca nou proprietar va avea grija de el..
                        de curiozitate cati bani ai primit pe el? si ce masina ai luat??
                        0.9 tce SL plus

Comment

• Originally posted by dan.gutu View Post
                          Asa este, in seara asta rosioara si-a gasit un alt stapan ,va spun sincer s-a rupt ceva din mine.Poate si noul stapan o sa aiba grija ei macar 50% din cat am avut eu.A fost predata asa cum o stiti,mai putin jantele.Am vrut sa o pastrez dar neavand un alt sofer in familie,sotia nu are permis,mi-am dat seama ca se degrada.Eu am fost mai mult decat multumit de masina,cine zice ca Loganul nu isi merita banii se inseala.
                          Ai vandut rosioara sper ca macar sa ramai fidel forumului aici

Comment

• Off, s-a dus Lizuca. Sa stapanesti sanatos noua masina, oricare ar fi ea (VW?). Am inteles ca ai oprit jantele, le scoti la vanzare?
                            Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• pacat, mare pacat ... a fost una din masinile mele preferate de pe forum ... si ce planuri ai? remapare arcuri sport?
                              sigpicMy ride

Comment

• sunt adeptul conceptului ca loganul din fabrica e cel mai frumos, orice chestii adaugate la el il fac mai putin frumos, cel original e cel mai bun, se mai pot pune cateva chestii mici ici colo, dar nu radical.
                                Logan laureat 1.2

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google