Am incercat si inainte,cum a zis lupulucian ..dar mi s-a parut aiurea si deaia nu am mai urcat poza .Am facut-o acum in 2 moduri.
un logan oarecare
Collapse
X
-
Felicitari pentru masina...arata super...incearca sa vezi cum s-ar aseza o folie neagra mata pe capota in forma de V ceva gen cum are Radu_Lyn. Pe la Iasi e 60 de lei o foliere neagra pe capota si iti face in jumate de ora... www.folieri.roDaca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
pune-i si pe plafon si deja o faci ca a mea ... http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=109
se pare ca aveam dreptate acum 2 pagini cand ziceam ca o sa ajungem sa avem masini la fel
am mai vazut vreo 3 loganuri prin constanta facute ca a mea... ca sa nu mai zic ca chiar ieri cand am fost la intalnire... un coleg si-a facut masina cu autocolant ca a mea :|:|:|:|Last edited by Pigoo; 4 May 2009, 16:35.sigpic
Comment
-
Asa este, in seara asta rosioara si-a gasit un alt stapan ,va spun sincer s-a rupt ceva din mine.Poate si noul stapan o sa aiba grija ei macar 50% din cat am avut eu.A fost predata asa cum o stiti,mai putin jantele.Am vrut sa o pastrez dar neavand un alt sofer in familie,sotia nu are permis,mi-am dat seama ca se degrada.Eu am fost mai mult decat multumit de masina,cine zice ca Loganul nu isi merita banii se inseala.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by unknown View Postpai si o sa ne mai vizitezi din cand in cand?LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostAsa este, in seara asta rosioara si-a gasit un alt stapan ,va spun sincer s-a rupt ceva din mine.Poate si noul stapan o sa aiba grija ei macar 50% din cat am avut eu.A fost predata asa cum o stiti,mai putin jantele.Am vrut sa o pastrez dar neavand un alt sofer in familie,sotia nu are permis,mi-am dat seama ca se degrada.Eu am fost mai mult decat multumit de masina,cine zice ca Loganul nu isi merita banii se inseala.
Comment
Comment