un logan oarecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tare loganu

Imi place cu ai scurtat schimbatoru. Da cum ai facut? Ai scos nuca de pe tija schimbatorului, ai taiat 5cm si dupa ai puso la loc??? NU joaca acum (nuca) pe tija?
    ...de doi lei :p

Comment

Tweterele sunt legate la difuzoarele fata, dar nu direct, au niste filtre.Tija schimbator trebuie data jos si apoi taiata cu flexul,cum sa joace maciulia ca intra asa de greu de trebuie batut cu podul palmei sa se duca pana jos.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

pai si daca scoti maciulia, ea vine pe un plastic turnat direct pe tija (cel putin asa e la mine). ce faci cu plasticu ala, il tai? sau tai tija de jos ca nu imi dau seama.
        Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

FAIN GOLANU ;) sa-l stapanesti sanatos . e meserias ;)
          sigpic

Comment

Originally posted by yoz13
            pai si daca scoti maciulia, ea vine pe un plastic turnat direct pe tija (cel putin asa e la mine). ce faci cu plasticu ala, il tai? sau tai tija de jos ca nu imi dau seama.
            Asa este ai dreptate am scris in alta parte cum se procedeaza,in loc de plasticul ala eu am bagat o teava de pexal cel mai subtire,apoi am bagat maciulia,se potriveste la fix.
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Am reusit sa modific si eu culoarea bordului .Nu sunt prea reusite pozele,sunt facute cu telefonul .Multumesc lui Ciprishor,ca si-a facut timp si pentru mine,foarte de treba acest baiat .
              Attached Files
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

arata foarte bine
                Captain of the black pearl

Comment

arata bine bordul chiar daca claritatea pozelor lasa de dorit...dar te iertam...ti-ai cerut scuze inainte:p...glumesc.....
                  intradevar ciprishor e baiat de nota 10...cunosc personal:p....mult noroc...si inca o data...imi place ce ai facut cu masina.....chiar ai bagat multi bani in ea numai bine
                  0.9 tce SL plus

Comment

Imi place cum a iesit. Sunt fan VW si chiar imi plac culorile rosu si albastru la bord.

Comment

Auzi a mai fost o intrebare cat te-a costat butonul de la portbagaj.. nu ai raspuns cu tot cu montat si respectiv numai butonul cu deschidere stii cumva pe unde gasesc si.. super masina ;) nota 11
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

Am mai raspuns,dar mai raspund,a costat 8 roni,este de CIELO si se gaseste la orice magazin piese DAEWOO.L-am montat singur,inclusiv inst.deschidere portbagaj.Multumesc pt. nota 11,eu m-as bucura sa fie de nota 8 .
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

:-?? cum doar 8 lei ?i cum la-i montat? potzi sa fii mai expliciit? msbine nah atunci o nota de 8;)
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

Am demontat aparatoarea de plastic, am semnat conturul din spatele butonului,apoi am taiat usor cu un cuter. Butonul intra prin apasare si are niste cleme pe margine.Da este foarte ieftin acel buton,eu am platit si am plecat repede sa nu se razgandeasca vanzatorul
                            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

am vazut ca pe angel eyes lumina este albastra,ai schimbat si ledurile de pe angel eyes?cat au costat ca deobicei lumina lor este galbena.......sunt luate din focsani farurile, de unde?
                              sigpic
                              astra h 1,7 cdTI

Comment

nu e un logan oarecare e al tau si asta il face special sa il stapanesti sanatos si fara evenimente

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google