If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi place cu ai scurtat schimbatoru. Da cum ai facut? Ai scos nuca de pe tija schimbatorului, ai taiat 5cm si dupa ai puso la loc??? NU joaca acum (nuca) pe tija?
Tweterele sunt legate la difuzoarele fata, dar nu direct, au niste filtre.Tija schimbator trebuie data jos si apoi taiata cu flexul,cum sa joace maciulia ca intra asa de greu de trebuie batut cu podul palmei sa se duca pana jos.
pai si daca scoti maciulia, ea vine pe un plastic turnat direct pe tija (cel putin asa e la mine). ce faci cu plasticu ala, il tai? sau tai tija de jos ca nu imi dau seama.
Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
pai si daca scoti maciulia, ea vine pe un plastic turnat direct pe tija (cel putin asa e la mine). ce faci cu plasticu ala, il tai? sau tai tija de jos ca nu imi dau seama.
Asa este ai dreptate am scris in alta parte cum se procedeaza,in loc de plasticul ala eu am bagat o teava de pexal cel mai subtire,apoi am bagat maciulia,se potriveste la fix.
Am reusit sa modific si eu culoarea bordului .Nu sunt prea reusite pozele,sunt facute cu telefonul .Multumesc lui Ciprishor,ca si-a facut timp si pentru mine,foarte de treba acest baiat .
arata bine bordul chiar daca claritatea pozelor lasa de dorit...dar te iertam...ti-ai cerut scuze inainte:p...glumesc.....
intradevar ciprishor e baiat de nota 10...cunosc personal:p....mult noroc...si inca o data...imi place ce ai facut cu masina.....chiar ai bagat multi bani in ea numai bine
Auzi a mai fost o intrebare cat te-a costat butonul de la portbagaj.. nu ai raspuns cu tot cu montat si respectiv numai butonul cu deschidere stii cumva pe unde gasesc si.. super masina ;) nota 11
Am mai raspuns,dar mai raspund,a costat 8 roni,este de CIELO si se gaseste la orice magazin piese DAEWOO.L-am montat singur,inclusiv inst.deschidere portbagaj.Multumesc pt. nota 11,eu m-as bucura sa fie de nota 8 .
Am demontat aparatoarea de plastic, am semnat conturul din spatele butonului,apoi am taiat usor cu un cuter. Butonul intra prin apasare si are niste cleme pe margine.Da este foarte ieftin acel buton,eu am platit si am plecat repede sa nu se razgandeasca vanzatorul
am vazut ca pe angel eyes lumina este albastra,ai schimbat si ledurile de pe angel eyes?cat au costat ca deobicei lumina lor este galbena.......sunt luate din focsani farurile, de unde?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment